MISTERIOZNA LJEPOTICA

VIDEO Srpska košarkaška zvijezda na razuzdanoj fešti snimljena u zanosu s atraktivnom Milicom

Osvanula je snimka na društvenim mrežama na kojoj je vidljivo da je Bogdan Bogdanović vrlo prisan s nepoznatom ljepoticom

Bogdanović i Jokić

 Aris Messinis/Afp

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović morat će, čini se, odgovoriti na brojna pitanja svojih obožavatelja... Naime, na proslavi srpskih Olimpijaca bio je u društvu zgodne, misteriozne brinete za koju se šuška da je njegova nova djevojka.

Kako prenosi Blic.rs, osvanula je snimka na društvenim mrežama na kojoj je vidljivo da je Bogdanović vrlo prisan s nepoznatom ljepoticom. U jednom se trenutku čak u potpunosti opustio pa je pred svima bio vrlo prisan s dotičnom Milicom. On je drži oko struka, a ona se topi, pleše i pjeva.

Blic saznaje da je riječ o 26-godišnjoj Milici iz Novog Sada, koja je završila Fakultet tehničkih znanosti i bavi se dizajnom. Također je velika ljubiteljica putovanja, a izvor za Blic otkriva da je košarkaš bio taj koji je nju prvi zavodio.

Bogdanović je oduvijek bio miljenik žena, a svojim je privatnim životom često intrigirao javnost. Kako su izvještavali srpski mediji, bio je u vezi s američkom dizajnericom i manekenkom Brittany Nettom, a prva ljubav bila mu je manekenka Anja Škuletić, koja je sada u braku s manekenom Dušanom Šušnjarom.

Bogdanović je bio u vezi i s glumicom Jovanom Stojiljković, kao i s tenisačicom Olgom Danilović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 12:02