EKSTREMNO MRŠAV

Youtuber razljutio 4 milijuna fanova: ‘Snimao se kako se prežderava, a onda priznao da je godinama- na dijeti?!‘

‘Ovo je bio najveći društveni eksperiment u cijelom mom životu...‘, kazao je Nicholas Perry, poznatiji kao Nikocado Avocado

Ilustrativna fotografija

 Zoonar Gmbh/alamy/alamy/profimedia/Zoonar Gmbh/alamy/alamy/profimedia

Nicholas Perry, poznati kao Nikocado Avocado, youtuber koji se proslavio pretjeranim jedenjem hrane i ekstremnim debljanjem ostavio je obožavatelje bez teksta kada je pokazao svoj gubitak težine od 17 posto, prenosi The Mirror. U novom je videu Perry pokazao svoju vitku figuru pa priznao da nije snimao dvije godine videe kako bi izgradio strukturu tijela koju ima sada.

To je neke ostavilo zbunjenima jer je objavljivao videozapise do prije tri mjeseca, a posljednji je bio 1. svibnja 2024. kada je izjavio da je "prekinuo" svoj put mršavljenja i da je "vrijeme da se ponovno udeblja".

"Uvijek sam dva koraka ispred. Ovo je bio najveći društveni eksperiment u cijelom mom životu. Zabrinjavajuće je, ali i zadivljujuće promatrati sva ta dezorijentirana bića kako lutaju internetom u potrazi za pričama, idejama, u kojima se osjećaju ohrabreni, angažirani. Dakle, ja sam zlikovac jer sam sebe napravio takvim i nastavit ćete konzumirati te priče o meni godinu za godinom. Jučer su me ljudi nazivali debelim i bolesnim, dosadnim i nebitnim... Uspio sam ostati dva koraka ispred svih, šala je na vaš račun", kazao je youtuber.

"Vjerojatno je snimio puno videa kad je bio veći i samo ih je objavljivao ponekad dok je u stvarnom životu zapravo gubio na težini 2 godine, potpuno nas je prevario", smatra jedan obožavatelj uz kojeg su se brojni složili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 21:29