DRŽI SE KOPNA

Zarađuje 50 milijuna $ godišnje, ali na jahtama u Jadranu nećete ga vidjeti: Otkriveno zašto Nikola Jokić ne ide na more

Za razliku od nekih drugih kolega, Jokić nije jedan od onih koji će se hvaliti kako ispija šampanjce na jahtama i skače u more

Nikola Jokić

 Xue Yubin/Xinhua Via Afp

I dok srpski tenisač Novak Đoković obožava Jadransko more, njegov sunarodnjak Nikola Jokić hvali more, ali se drži kontinenta. Jedan od najboljih košarkaša današnjice i višestruki MVP NBA lige ljeta uglavnom provodi na sjeveru Srbije, u rodnom Somboru.

Za razliku od nekih drugih kolega, Jokić, koji godišnje zarađuje oko 55 milijuna dolara, nije jedan od onih koji će se hvaliti kako ispija šampanjce na jahtama i s istih isklesanog torza precizno skače na glavu u more.

Njega ćete prije vidjeti na hipodromu, gdje uživa u konjičkom klubu njegova oca i prati utrke konja.

image

Nikola Jokić

Luis Tato/Afp

"Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima. Igranje tenisa, plivanje u bazenu, pecanje, odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo spremati hranu iz naše domaće radinosti, jako mu znači to da ga okružuju ljudi koje voli. Pored nas se osjeća komforno isključivo na taj način‘‘, ispričao je jednom prilikom njegov kum Nebojša Vagić za "BSC Happy portal".

image

Nikola Jokić

Oliver Bunic/Afp

"Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vrijeme ići na splavarenje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, bilo to kod nas na Dunavu, rijeka Tara ili su to planine. To su aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji", otkriva kum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 15:47