HRABRA KOMBINACIJA

Zaručnica drugog najbogatijeg čovjeka na svijetu došla na predstavu, svi oko nje u čudu: ‘Može li provokativnije?

Bivša novinarka poznata je po svojim glamuroznim izdanjima u kojima često naglašava svoju zavidnu figuru

Jeff Bezos i Lauren Sánchez

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, Jeff Bezos, izveo je svoju zaručnicu Lauren Sanchez na predstavu "Sunset Blvd" na Broadwayju, a potom i na večeru u poznati restoran Carbone.

Par je privukao pozornost u elegantnim kombinacijama. Bezos je nosio crne hlače, tamno plavu košulju i kožnu jaknu, dok je Lauren zablistala u pripijenom bordo kombinezonu bez rukava. Tako je Sanchez naglasila svoje poprsje, a sve je upotpunila upečatljivom dijamantnom ogrlicom. Mnogi su se zapitali je li joj ovo najprovokativnije izdanje do sada.

image

Jeff Bezos i Lauren Sánchez

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lauren je u istom kombinezonu pozirala i za fotografije koje je objavila na društvenim mrežama, a njezini su pratitelji pohvalili njen izgled. "Uvijek izgledaš fantastično. Čak i tvoj govor tijela na ovoj fotki ima tvoju vibru - žena sa snažnom voljom, samostalna, samouvjerena, pametna, seksi, elegantna", "Nadam se da ću izgledati ovako dobro kad budem u tvojim godinama", pisali su joj.

Bivša novinarka svojim modnim kombinacijama privlači poglede gdje god da se pojavi. Prošli je mjesec s Jeffom prisustvovala večeri "Caring for Women" gdje je zasjala u dugoj haljini s dubokim dekolteom. Haljina je bila napravljena od čipkastog materijala, a dizajnirao ju je Oscar De La Renta.

image

Lauren Sanchez

Andrea Renault/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 03:39