FATALNA PADMA

Zbog 23 godine mlađe ljepotice ostavio je ženu, a onda ga je razočarala u krevetu: Poslije nije znala tko je otac njezine kćeri

Iako su mnogi bili uvjereni da on slavnu ljepoticu drži kao kap vode na dlanu, realnost je bila drugačija...

Padma Lakshmi 

 Courtesy Bare Necessities/mega/the Mega Agency/profimedia/Courtesy Bare Necessities/mega/the Mega Agency/profimedia

Model, aktivistica i autorica kuharice Padma Lakshmi danas ima 54 godine, ali svojim izgledom posramila bi i puno mlađe kolegice. Zanosna ljepotica izgleda sjajno, no njezina ljepota nije joj uvijek bila blagoslov. Štoviše, često joj je stvarala probleme u životu.

Slavna ljepotica 1999. upoznala je čuvenog pisca Salmana Rushdieja, smatrala ga je elokventnim i inteligentnim, što ju je odmah osvojilo. Njoj je tada bilo 28, a njemu 51 godina. Toliko joj se svidio da ga je kasnije čak usporedila s Ernestom Hemingwayjem u jednom intervjuu. "Zamislite mladu ženu u dvadesetim godinama, koja voli knjige i koja je tek objavila svoju prvu malu kuharicu, kako joj dolazi ovaj muškarac", rekla je tada.

"Mislim, on je bio najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Činjenica da je netko takvog stasa i kalibra bio čak dovoljno zainteresiran za mene da bi me poželio odvesti na ručak bila mi je nekako nevjerojatna", dodala je, prenosi magazin People.

Prvi spoj imali su u Central Parku, a odmah su završili u krevetu. "Zaveo me svojim riječima, odmah sam se zapalila za njega", priznala je tada.

Iako je pisac bio u braku s trećom suprugom kada su se on i Padma upoznali, na kraju se razveo i 2000. počeo živjeti s atraktivnom manekenkom. Četiri godine kasnije su se i vjenčali, a u početku je to bio vrlo lijep i sretan brak, prepun strasti. O njihovoj početnoj bračnoj sreći Lakshmi je pisala i u svojoj autobiografiji "Ljubav, gubitak i što smo jeli".

image

Salman Rushdie i Padma Lakshmi

Str/afp/profimedia/Str/afp/profimedia

"Za mene je to bilo divno razdoblje jer sam konačno imala nekoga tko me razumije, jer je i on bio Indijac, a također je živio na Zapadu i bio je vrlo spretan u usklađivanju ta dva svijeta", pojasnila je ljepotica, prenio je magazin People.

Međutim, iako su mnogi bili uvjereni da je on drži kao kap vode na dlanu, realnost je bila drugačija. Nakon vjenčanja, uslijedili su bračni problemi. Iako tada Padma još nije znala svoju dijagnozu, često je bila prikovana za krevet i u velikim bolovima, što je bila posljedica endometrioze.

Zbog toga joj je bio problem imati intimne odnose sa suprugom, a Rushdiejeva stalna potreba za seksom bila je u sukobu s njezinim zdravljem. U jednom se trenutku toliko naljutio zbog nedostatka intimnosti u braku da je njihovu vezu nazvao "lošom investicijom".

U svojoj je biografiji Padma otkrila i da ga je svake godine morala tješiti nakon što bi izgubio u utrci za Nobelovu nagradu. "Mislim da je on to shvatio osobno, i mislim da se osjećao odbačenim, mogu to razumjeti", izjavila je kasnije u jednom od intervjua.

image

Padma Lakshmi

Courtesy Bare Necessities/mega/the Mega Agency/profimedia/Courtesy Bare Necessities/mega/the Mega Agency/profimedia

Ogorčenost u braku sve je više rasla kako je njezina karijera napredovala, a njoj je bilo važno izgraditi vlastiti identitet. Nije željela biti njegova ‘druga violina‘, kako je on to jednom prilikom javno izjavio.

Lakshmi je 2016. otkrila i detalje o odnosima s drugim imućnim muškarcima, poput sada već pokojnog Teddyja Frostmanna, generalnog direktora medijskog carstva IMG, te Adamom Dellom, američkim rizičnim kapitalistom i bratom osnivača tvrtke za proizvodnju računala Dell Inc.

Dell i Lakshmi hodali su dvije godine, ali kad su prekinuli, ona mu je rekla da je trudna i da je Forstmann otac njezina djeteta. To se kasnije pokazalo netočnim, Dell je bio otac njezine kćeri Krishne, a on je to dokazao i DNK testom. Iako je otkriveno da nije otac, Forstmann je Padminoj kćeri ostavio dvije milijarde dolara vrijedan fond.

Što se tiče Adama Della, slavna ljepotica od početka je govorila da je taj odnos "bio greška", ali da je to "izbor koji je tada donijela." Zanimljivo, svoju su romansu obnovili 2017., ali je 2021. Padma definitivno završila s tim odnosom.

Lakshmi je bila u vezi i sa slavnim glumcem Richardom Gereom, a posljednja romansa koja je javnosti poznata bila je ona s pjesnikom Terranceom Hayesom. Danas je bivša manekenka navodno solo te je isključivo fokusirana na kćer i karijeru.

image

Padma Lakshmi i Terrance Hayes

Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 07:57