SHARON STONE

‘Zbog jednog razgovora sa Sylvesterom Stalloneom bojala sam se da će me fanovi upucati i ubiti‘

Slavna glumica nije nikada očekivala slavu koliku je imala nakon što je snimila film ‘Sirove strasti‘

Sharon Stone

 Gabriele Maricchiolo/Nurphoto Via Afp

Američka glumica Sharon Stone prisjetila se jednog razgovora sa Sylvesterom Stalloneom, nakon kojeg je živjela u strahu da će je neki opsjednuti obožavatelj "upucati i ubiti".

"Ono što mi je Sly rekao je to da odjednom hodaš ulicom, a svi posežu u džep i ne znaš hoće li izvaditi olovku ili pištolj. To je uznemirujuće jer svi to rade, a ti ne znaš zašto. Cijelo vrijeme pokušavaš shvatiti koje su tuđe namjere", rekla je Sharon za The Sun.

image

Sharon Stone

Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Njezini su se strahovi povećali nakon što je izašao film "Basic Instinct" (Sirove strasti), po kojem je Sharon danas najpoznatija. Nakon što se film počeo prikazivati diljem svijeta, Sharon je postala zvijezda gotovo preko noći. Koliko je slavna nije shvatila sve dok nije prisustvovala filmskom festivalu u Cannesu 1992. godine.

image

Sharon Stone

Tri Star Pictures - Album/album/profimedia

"Nisam imala vizažista ni frizera. Nisam imala ništa, čak ni zaštitara. Zamislite da dođete u Cannes s "Basic Instinctom" i nemate zaštitare. Došla sam na taj ogroman događaj s fanovima posvuda, crvenim tepihom veličine duple ulice i s paparazzima u odijelima. Svi smo otišli do kraja crvenog tepiha, ja, Michael Douglas i svi, ali su obožavatelji krenuli vikati: ‘Sharon!‘. I bilo ih je desetke tisuća. Ja sam došla u haljini koju sam kupila u jednoj trgovini na Beverly Hillsu, s nekoliko suncokreta. Bilo je ludo. Kad sam ušla u automobil s dva prijatelja te pokušala doći nazad do hotela, bilo je toliko ljudi na krovu auta da su me moje prijatelji polegli jer se auto udubio", ispričala je Stone.

image

Sharon Stone

Hutchins Photo/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/

Sharon je nedavno na društvenim mrežama rekreirala legendarnu scenu iz kultnog filma, u kojoj je prekrižila noge, a prije toga se prisjetila teških trenutaka koje je prolazila nakon što je doživjela moždani udar. Tad je priznala da je izgubila svu svoju ušteđevinu od 18 milijuna dolara jer su njezini bližnji sve prepisali na sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2024 06:00