VELIKI ŽIVOTNI KORAK

Zbog oca je odmalena bila pod povećalom javnosti, a danas ljepotica ima razloga za slavlje: ‘Puno je suza radosnica proliveno‘

Hailie Jade Scott i Evan McClintock u vezi su od 2016. godine, a 2023. su se zaručili

Hailie Jade Scott

 Instagram/Hailie Jade Scott/

Udala se Eminemova kći Hailie Jade Scott, a sretnik je Evan McClintock, prenosi Daily Mail. 28-godišnja influencerica potvrdila je svoje vjenčanje na društvenim mrežama.

"Nismo mogli poželjeti bolju, ljepšu proslavu vikenda. Puno je suza radosnica proliveno, bilo je smijeha i puno se ljubavi osjetilo. Evan i ja smo jako zahvalni svoj obitelji i prijateljima koji su došli kako bi nas podržali i bili dio ovog novog poglavlja naših života kao muža i žene", napisala je Hailie na Instagramu.

Par se vjenčao u subotu u Battle Creeku u Michiganu. Ceremonija je bila skromna, a Hailie je zablistala u bijeloj vjenčanici s tilom i prozirnim velom, dok je njezin odabranik bio u elegantnom smokingu. Poseban je bio trenutak između oca i kćeri, prenose mediji, kada je Hailie zaplesala s poznatim reperom na plesnom podiju punom ruža.

Inače, Hailie i Evan u vezi su od 2016., a 2023. su se zaručili. Iako je studirala psihologiju na Sveučilištu Michigan State, Hailie radi kao influencerica. Odrasla je u Detroitu s ocem Eminemom i majkom Kim Scott. Hailie ima dvije sestre, Alainu Marie Mathers i Stevie Laine Mathers, te brata Parkera Scotta.

Nedavno je influencerica debitirala sa svojim novim podcastom "Just A Little Shady", čiji je naziv referenca na nestašni alter ego Slim Shady njezinog oca Eminema. U jednoj se epizodi prisjetila svog djetinjstva: "Zabavano je prisjećati se... Razmišljam o tome sad kad sam odrasla osoba i mislim: ‘To je nerealno.‘ Sjećanja za koja sam mislila da su normalne stvari sad gledam i mislim si: ‘To je bilo super.‘"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. srpanj 2024 23:35