PREDSTAVILI BEBU

Zbunili fanove: Megan Fox potaknula nagađanja o trudnoći u novom spotu svog dečka

Neki smatraju da je glumica uistinu trudna, drugi da se par tako miri s neuspjehom prethodne trudnoće

Megan Fox i MGK

 Screenshot YouTube

Uloga Megan Fox u novom glazbenom spotu Machine Gun Kellyja i Jelly Rolla za pjesmu "Lonely Road" jako je zbunila javnost, donosi Page Six. Kada su pjevači objavili svoju suradnju u petak, scene MGK-a kako ljubi Foxin trudnički trbuščić postale su viralne. Glumica (38) i njezin dečko Kelly, pravog imena Colson Baker, pored toga na kraju videa igraju se s djevojčicom. Zasluge za video dodatno su zbunile obožavatelje, jer posljednji redak glasi - "Predstavljamo: beba Violet Leika." Korisnici društvenih medija pitali su se je li Megan trudna i u stvarnom životu. Drugi su čestitali paru ne čekajući službenu potvrdu.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u spotu

YouTube Screenshot
image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u spotu

YouTube Screenshot

Mnogi su, međutim, istaknuli da se Fox više puta pojavila u javnosti ovog ljeta, od proslave ljetnog solsticija u lipnju do zabave Michaela Rubina u srpnju, a njezin izgled nije odavao trudnoću. Predstavnici MGK-a i Fox još nisu odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar. Korisnik TikToka Patrick VDV zaključio je da su video i stihovi njihov način oplakivanja i suočavanje s prethodnom trudnoćom MGK-a i Fox.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u spotu

YouTube Screenshot

"Ova pjesma i glazbeni video možda samo aludiraju na činjenicu da bi Colson učinio nešto drukčije... bi li danas dobili dijete?", naveo je. Reper je spominjao pobačaj u svojoj pjesmi "Don‘t Let Me Go" prošle godine, a Fox je pisala o tragičnom gubitku u svojoj knjizi poezije "Pretty Boys Are Poisonous".

Glumica je također za WWD-u u studenom 2023. rekla da je ovaj gubitak bilo teže podnijeti nego prethodnu vanmaterničnu trudnoću, što je dovelo do "puno tuge i patnje". Ona i MGK u vezi su od 2020., a 2023. prekinuli. Iako Megan, koja ima troje djece s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom, nije definirala svoj status veze s MGK-om u to vrijeme, rekla je: "Uvijek će postojati veza s njim bez obzira na sve. No ne mogu reći kako će ona izgledati". Par je od tada viđen zagrljen u Stagecoachu, a poljubio se i u novom glazbenom spotu.

image

Jelly Roll i Machine Gun Kelly u spotu

YouTube Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 16:08