NESTAŠNA VICTORIA

Žena koja je bacila milkshake na poznatog političara snima filmove za odrasle: ‘Reći ću vam zašto sam to napravila...‘

Riječ je o Victoriji Thomas-Bowen (25), koja je kasnije otkrila da je bacila čašu milkshakea jer se ne slaže s njegovom politikom

Victoria Thomas Bowen i Nigel Farage

 Instagram/Victoria Thomas Bowen/AFP

Nigel Farage, političar koji je bio jedan od najistaknutijih zagovaratelja izlaska Velike Britanije iz Europske unije, krenuo je u kampanju za opće izbore, no početak mu je bio, pa, prilično turbulentan. Dok je izlazio iz jednog puba u Clactonu, prišla mu je mlada žena i zalila ga McDonald‘sovim milkshakeom.

Zatim se samo nasmiješila i ležerno otišla, a neku od prisutnih su joj i zapljeskali.

Riječ je o Victoriji Thomas-Bowen (25), koja je kasnije otkrila da je bacila čašu milkshakea jer se ne slaže s njegovom politikom. Da stvar bude još bolja, Victoria je zvijezda filmova za odrasle i OnlyFans model, koja dolazi iz obitelji koja je zagovornik Brexita.

image

Victoria Thomas Bowen

Instagram/Victoria Thomas Bowen/

Njezin brat Paul također se oglasio nakon incidenta te je otkrio da je zbog njezina poteza odlučio prekinuti svaki kontakt sa sestrom.

"Upravo sam to vidio, i da budem iskren, užasnut sam. Ne znam gdje je. Ne želim imati ništa s njom", rekao je iz svog doma u Jaywicku, prenosi Daily Mail.

I sam Farage priznao je da mu je ‘leteći milkshake‘ bio ‘prilično zastrašujuć‘, no na kraju je ipak sve okrenuo na šalu pa je i sam otišao u McDonald‘s i kupio piće.

"Moj milkshake dovodi sve ljude na skup", napisao je na društvenim mrežama, referirajući se na popularni svjetski hit pjevačice Kelis iz 2003. godine.

Kasnije se oglasila i sama Victoria, koja je poznata po tome da snima sadržaj za odrasle iz spavaće sobe majčine kuće u Graysu. Za BBC je izjavila da je izvela taj performans jer joj se "jednostavno tako prohtjelo".

"On ne stoji za mene. On ne predstavlja ništa u što ja vjerujem, ili bilo tko od ljudi ovdje. On ne predstavlja nas, on nije odavde", izjavila je 25-godišnjakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 14:18