NA METI KRITIKA

Žena koja je ubila svoju majku objavila da je trudna, mnogi misle da njen dečko nije otac: ‘Matematika joj baš ne štima‘

Gypsy je prije Kena bila u braku s Ryanom pa brojni misle da je on otac djeteta. Sad je objavila vremensku crtu njezinih veza

Gypsy Rose Blanchard

 Instagram/

Gypsy Rose Blanchard, koja je sudjelovala u ubojstvu svoje majke Dee Dee, ovih je dana otkrila da čeka prvo dijete s partnerom Kenom Urkerom. Kako je tada rekla, u videu koji je objavila na društvenim mrežama, trudna je 11 tjedana. "Ovo uopće nije bilo planirano, došlo je neočekivano, ali oboje smo uzbuđeni što ćemo krenuti na ovo novo putovanje roditeljstva", poručila je. Njezin se video ubrzo našao na meti kritika, a brojni sumnjaju da Ken nije otac djeteta.

Naime, Gypsy je prije veze s Kenom bila u braku s Ryanom Andersonom, s kojim je prekinula u svibnju. Zbog toga su se pojavile sumnje da je Ryan otac djeteta. Ubrzo se na komentare osvrnula Gypsy te otkrila vremensku crtu njezine veze s Kenom.

"Napustila sam Ryana 23. ožujka, imala sam menstruaciju 17. travnja, vodila ljubav s Kenom i samo s njim 27., 28., 29. i 30. travnja, ostala trudna 4. svibnja i imala pozitivan test 24. svibnja. Ken je otac", napisala je Gypsy na društvenim mrežama.

Njezina izjava nije uspjela utišati glasine i nagađanja. "Njezina matematika ne štima", "Ne vjerujte ničemu što izađe iz njezinih usta", pisali su joj. Ipak, bilo je i onih koji su stali na njenu stranu. "Ljutiti ste što vam daje previše informacija, ali ste vi oni koji preispitujete tko je otac i zabijate svoj nos", bio je jedan od komentara.

Blanchard je ranije priznala i da vrijeme trudnoće "nije ono što su željeli" s obzirom na to da je ona na uvjetnom otpustu te još uvijek prolazi kroz razvod s Andersonom. Gypsy još ima 11 mjeseci uvjetnog otpusta.

Gypsy je postala poznata zbog svoje teške životne priče, ali i ubojstva majke Dee Dee 2015. godine, koje je isplanirala s tadašnjim dečkom. Gypsy nije izravno počinila zločin, nego je nagovorila bivšeg da to napravi za nju. Osudili su je na 10 godina zatvora, ali je izašla nakon 7 godina.

Blanchard je ubojstvo isplanirala zbog toga što je Dee Dee uvjeravala sve da je Gypsy bolesna, točnije da ima rak, teške alergije i srčane mane. Njezina je majka patila od Münchhausenovog sindroma zbog kojeg je umišljala da je bolesna, a isto to je prenijela na svoju kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:14