RAYGUN

Žena o čijem nastupu bruji svijet dala prvi intervju nakon najvećeg fijaska na OI: ‘Ne, još se nisam pogledala...‘

Rachael Gunn postala je meme nakon svoje izvedbe na Olimpijskim igrama, a za istu je dobila nula bodova

Rachael Gunn

 Odd Andersen/Afp

Australska breakdancerica Rachael Gunn, poznata kao Raygun, postala je viralna zbog svog nastupa na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Njezinu su plesnu rutinu usporedili s "pokretima klokana", a za istu nije dobila niti jedan bod. Sada je Rachael dala svoj prvi intervju nakon neuspjeha na OI.

Rekla je kako još uvijek nije pogledala cijeli nastup. "Vidjela sam neke djeliće, ali, da, pogledat ću ga jednom", rekla je u emisiji "The Project".

@theprojecttv

Tonight on #TheProjectTV, we will speak with Aussie breakdancer Raygun, who found herself at the centre of a storm following her performance at the Paris Olympics. The full interview will be on The Project from 6:30PM on 10 and 10Play. #Raygun #Australia #Breakdancing #Olynpucs #paris2024

♬ original sound - TheProjectTV

"To nije neobično za mene, nisam odlična u ponovnom gledanju svojih borbi", dodala je. Osvrnula se i na komični skeč koji je emitiran u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", a u kojem su se našalili na račun njezinog nastupa. Raygun kaže kako ne zna bi li zagrlila ili vikala na Jimmyja zbog toga. "Nisam ga još pogledala jer mislim da nisam na pravom mjestu za to", istaknula je.

"Još uvijek sam u procesu toga da bih mogla opisati kako se osjećam oko svih tih stvari jer imam osjećaj da je ovo sve čudan san koji imam i iz kojeg ću se probuditi u svakom trenutku. Kao, što je život trenutno?", ispričala je breakdancerica koja je također i profesorica na sveučilištu.

Gunn se osvrnula i na brojne memeove koji su preplavili društvene mreže, a u kojima su se izrugivali njezinim plesnim koracima. Kako kaže, ona jednostavno ima drugačiji pristup breakdancingu, ali je odmah i znala da neće pobijediti na OI. "Morala sam ići s onim u čemu sam dobra. Morala sam ići sa svojim snagama. To nije bilo dovoljno. Izgledi su bili protiv mene, to je sigurno", ispričala je.

image

Rachael Gunn

Odd Andersen/Afp

Plesačica je rekla i kako će neko vrijeme uzeti pauzu od natjecanja u breakdancingu. "Fokusirat ću se na pozitivnu stranu ovog, pozitivne reakcije i radost koju sam donijela ljudima", kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:29