ČESTITAO MU NA FACEU

Zgodni glumac raznježio fanove, evo što je napisao sinu za rođendan: ‘Dolaziš u godine kad moraš...‘

Glumca Matthewa McConaugheyja i njegova supruga Camile dobili su svog prvog sina 7. srpnja 2008. godine

Matthew McConaughey sa sinovima Levijem i Livingstonom

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sin glumca Matthewa McConaugheyja napunio je 16 godina, a za tu je posebnu prigodu glumac odlučio poslati sinu posebnu poruku preko društvenih mreža. Riječ je o montaži fotografija Matthewa, njegove supruge Camile Alves s kojom je u braku od 2012. godine te slavljenika Levija.

"Levi dolaziš u te godine prijatelju kada ćeš biti samostalan. Tvoja mama i ja se nadamo da smo napravili posao što smo bolje mogli. Nećeš nas uvijek imati kao zaštitnu mrežu vani, u divnom, divljem svijetu. Idi i uživaj. Budi svjestan svoje okoline. Budi svoj. Znaj kada reći da, kada reći ne, kada možda...", kazao je glumac.

"Vidi dobro u svima, ali znaj da ne obraćaju svi uvijek pažnju. Ne žuri. Uživaj u putovanju", zaključio je glumac. McConaughey i Alves su Levija dobili 7. srpnja 2008. godine, a kako prenosi Page Six, osim njega imaju još dvoje mlađe djece - 14-godišnju Vidu i 11-godišnjeg Livingstona.

Inače, Levi je u svijet društvenih mreža ušao na svoj 15. rođendan. "Hej prijatelju, tvoja mama je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti danas dajemo je dopuštenje da se pridružiš svemiru društvenih mreža", napisao je tada McConaughey. "Levi, uživaj u avanturi, uživaj u pričanju svoje priče, izražavanju sebe i onoga što iznosiš ondje u razmjeni koju imaš s ljudima tamo", dodao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 11:21