BEZ DLAKE NA JEZIKU

Zlatana Ibrahimovića pitali o seksu, on ispalio kao iz topa: ‘Tko tvrdi drugačije, taj ima problema u krevetu‘

Slavnom je nogometašu srce ukrala švedska glumica Helena Seger s kojom je u vezi više od 20 godina i s kojom ima dva sina

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger

 Matthieu Mirville/dppi/zuma Press/profimedia/Matthieu Mirville/dppi/zuma Press/profimedia

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović odgovorio je na jedno škakljivo pitanje u intervju pa završio na naslovnicama portala. Naime, novinar ga je pitao je li bolje zabijati golove nego imati seks, a onda je, kako prenosi Stil, nogometaš u svom stilu odgovorio: "Seks je bolji. Svatko tko misli drugačije ima problema u krevetu."

image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ibrahimović je dodao da se intima s godinama ne smije zanemariti te da se on trudi maksimalno što više ugoditi svojoj boljoj polovici. Najbitnije je, kako je rekao, otvoren razgovor o svemu. Mnoge je iznenadilo što je nogometaš odgovorio na ovo pitanje jer inače svoju intimu drži podalje od javnosti.

Kao što znamo, slavnom je nogometašu srce ukrala švedska glumica Helena Seger s kojom je u vezi više od 20 godina i s kojom ima dva sina, Maximiliana i Vincenta. Veliku ljubav nisu prekinula ni glasine da je Ibrahimović imao aferu s talijanskom televizijskom voditeljicom Dilettom Leottom.

image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Helena Seger

Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

"Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina. Rekao sam: ‘Nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom.‘ Rekla je: ‘Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom.‘ Ona je jaka, vrlo jaka", prenosi Sportlife da je jednom prilikom rekao Ibrahimović za Seger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 20:28