HOLIVUDSKI GRUBIJAN

Zlostavljao je sve svoje bivše žene, a posljednja mu se osvetila za sve: Jednoj zvijezdi i dalje je najveća ljubav

O ljubavnom životu slavnoga glumca mogao bi se napraviti film...

Madonna, Robin Wright i Charlize Theron bile su u vezi sa Seanom Pennom

 AFP

Slavni holivudski glumac Sean Penn danas slavi 64. rođendan, a o njegovom ljubavnom životu mogao bi se napraviti film. Iza njega su brojne ljubavne veze, a mnogim je slavnim ljepoticama slomio srce.

Madonna

Jedna od najpoznatijih njegovih bivših partnerica je pjevačica Madonna. Njihov odnos bio je buran, u braku su bili od 1985. do 1989., a ona je priznala da joj je on do dan danas ostao najveća ljubav. Svijet showbusinessa brujao je o tome kako je Penn imao problema s kontrolom bijesa i ljubomorom pa ju je tijekom njihove veze tukao, maltretirao i vezao da bi ona ostala sjediti kod kuće dok se on provodi. Jednom je to navodno učinio na punih 9 sati, a ona se za to vrijeme tresla te joj je to ostavilo psihičke posljedice. On je tada otišao po piće. Zbog svog je ponašanja zaradio i prijavu za obiteljsko nasilje, no Madonna mu je četiri godine sve opraštala.

image

Madonna i Sean Penn

Ron J. Haviv/Afp

Dvije godine ranije, 1987., Madonna je završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbolskom palicom po glavi. Odbila je podići tužbu protiv supruga koji se tada suočavao sa zatvorskom kaznom od 60 dana zbog napada na filmskog asistenta.

Robin Wright

Ubrzo nakon što se razveo od Madonne, Sean Penn upustio se u vezu s glumicom Robin Wright. S jednom od najljepših žena u Hollywoodu dobio je dvoje djece, kćer Dylan 1991. i sina Hoppera 1993., a vjenčali su se 1996. U braku su ostali sve do 2010. kad je uslijedio razvod, a brakorazvodna parnica nije baš bila prijateljska. Po sudovima su se povlačili čak tri godine zbog borbe za skrbništvo nad djecom te ponovnih optužbi za Pennove agresivne ispade i alkoholizam. No, uspjeli su ostati u korektnim odnosima zbog djece.

image

Sean Penn i Robin Wright

Clyde Is Hungry Productions/mi/Collection Christophel Via Afp
7

Scarlett Johansson

Nakon toga je uslijedila vrlo kratka veza s glumicom Scarlett Johansson 2011., a viđeni su zajedno u Meksiku i Los Angelesu. Također su se zajedno pojavili na večeri u Bijeloj kući 2011., a tada su se držali za ruke.

Charlize Theron

Dvije godine kasnije Penn je prohodao s još jednom glumicom, Charlize Theron, a prekinuli su 2015. Iako je iza sebe već imao dva propala braka, tada je glumac izjavljivao da ne bi imao ništa protiv da i s Charlize prošeta do oltara.

Theron je, pak, izjavljivala da veza s Pennom nije bila baš tako ozbiljna kako su to ljudi mislili. "Naravno, bila je to ljubavna veza. Definitivno smo bili par, no to je trajalo jedva godinu dana. Nikada se nismo zajedno uselili. Nikada se nisam planirala udati za njega. Ništa takvo", izjavila je u jednom intervjuu kod Howarda Sterna. Izjavila je i da ga nije ‘ghostala‘.

"Kada prekinete neki ljubavni odnos, uvijek se pojavi neka jeb*** luda priča ili neka nepotrebna drama. I to je*** ‘ghostanje‘, dajte molim vas, pa ja ni dan danas ne znam što to točno znači", izjavila je za WSJ magazin.

image

Charlize Theron i Sean Penn

Karl Schondorfer/Apa-picturedesk Via Afp

Leila George

Nakon tog ljubavnog brodoloma, Sean Penn pokušao je pronaći sreću s 31 godinu mlađom australskom glumicom Leilom George. Vjenčali su se 2020., a on je navodno bio opčinjen svojom mlađahnom suprugom. Ipak, ona ga je na kraju ostavila i zatražila razvod u travnju 2022., a on je javno po medijima plakao i preklinjao Leilu da mu se vrati.

Za kraj njihove veze krivi samog sebe, a bivšoj supruzi, koja je samo nekoliko mjeseci mlađa od njegove kćeri, javno je poručio da je i dalje voli.

"Postoji jedna žena, Leila George, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vrijeme. Ja sam zaje*** brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorirao sam je", priznao je jednom prilikom i dodao da je nikada nije prevario, ali da se doveo do toga da mu je sve bilo važnije od obitelji.

image

Leila George

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Jednom je prilikom komentirao i mučan životni period u kojemu je bio depresivan i pijan po cijeli dan i noć.

"Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lijepe, talentirane, maštovite žene koje su se udale za nekoga puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je baš tad pravo vrijeme da strusi jednu duplu votku", ispričao je tada Penn i dodao da bi nekoliko sati kasnije bio potpuno bez svijesti od alkohola.

Iako je shvatio da je pogriješio, još uvijek se nije odrekao tableta i alkohola, pogotovo votke. No, iako je ostao slomljenog srca ipak nije ostao praznog novčanika jer je bio dovoljno trijezan da s Leilom potpiše predbračni ugovor.

U lipnju ove godine slavni je glumac izjavio da je "svaki dan oduševljen" što je samac.

"Jednostavno sam slobodan. Ako ću ulaziti u vezu, i dalje ću biti slobodan, ili ako neću biti u vezi, onda neću biti povrijeđen. Neće mi ljubavna veza opet slomiti srce", izjavio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 14:35