PROMIJENIO SE

Znate li tko je ovaj glumac? Bio je zvijezda hit serije iz 90-ih, a danas ga nitko ne bi prepoznao

Uz glumu se počeo baviti i glazbom, a posljednjih nekoliko godina radi kao osobni fitness trener

Jeremy Jackson

 Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Američki glumac i glazbenik Jeremy Jackson proslavio se ulogom Hobieja Buchannona, nestašnog sina Mitcha Buchannona, u seriji "Baywatch". U hit seriji 90-ih je glumio od svoje 12. do 21. godine. Zvijezde iz serije su se nedavno ponovno sastale u dokumentarnoj emisiji "After Baywatch: Moment in the Sun", a brojni nisu mogli prepoznati Jeremyja, koji se u potpunosti promijenio otkad je napustio seriju.

image

Jeremy Jackson

Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Jeremy se, kako mu piše na Instagramu, bavi fitnessom, što se može vidjeti u njegovom isklesanom i nabildanom tijelu. Osim toga je glumac pustio i gustu bradu.

Inače, glumac je "Baywatch" napustio 1999. godine, a u seriji je glumio u 159 od ukupno 242 epizode serije. Seriju je napustio zbog ovisnosti, a jednom je prilikom progovorio o svojoj borbi s istom.

"Od ‘Baywatcha‘ sam zaradio sigurno više od dva ili tri milijuna dolara. Imao sam sredstva za uništiti se, imao sam puno novca oko sebe i prijatelje koji mi to zapravo nisu bili, ali ja sam mislio da jesu", rekao je ranije. Uz glumu se Jeremy počeo baviti i glazbom, a 1993. godine je podržao Davida Hasselhoffa na njegovoj europskoj turneji.

image

Jeremy Jackson i David Hasselhoff

United Archives/iftn/united Archives/profimedia/

Jackson je sudjelovao i u nekoliko reality emisija, a poznat je po svojem sudjelovanju u "Celebrity Big Brotheru" 2015. godine. Međutim, iz istog je showa izbačen nakon četiri dana jer je pijan povlačio ogrtač druge natjecateljice, Chloe Goodman, bez njezinog dopuštenja. Glumac je bio i u zatvoru zbog napada na ženu. Osudili su ga na 270 dana zatvora i pet godina kušnje jer je nožem ubo jednu ženu.

Glumac je javnosti poznat i po braku s modelom Loni Willison, čiji se život posljednjih godina također u potpunosti promijenio. Nakon glamura i luksuza koji je živjela, Loni danas živi kao beskućnica u Los Angelesu. Fotografi ju često nalaze kako kopa po smeću, a model je u potpunosti neprepoznatljiv. Jeremy i Loni imali su buran brak, a on ju je jednom prilikom napao.

image

Loni Willison

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 20:09