ŠIRE OBITELJ

Zvijezda ‘Bijelog lotosa‘ doživjela je bolan gubitak, a sad otkriva sretne vijesti: Čeka prvo dijete sa suprugom!

Alexandra i Andrew zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se 2022. u New Orleansu. Zajedno su prošli kroz teške trenutke

Alexandra Daddario

 Ipa/zuma Press/profimedia/Ipa/zuma Press/profimedia

Glumica Alexandra Daddario, zvijezda serije "Bijeli lotos", čeka prvo dijete sa suprugom Andrewom Formom. Vijest je otkrila na svojim društvenim mrežama, a o trudnoći je progovorila za Vogue.

"Trudna sam i sve je uspješno i zdravo", rekla je pa dodala da misli da nema pravo "žaliti se na svoje simptome" jer je prošla kroz "bolan gubitak".

"Već sam bila trudna. Doživjela sam gubitak. Bilo je dugo i komplicirano tako da ne želim ići u detalje. Takva vrsta gubitka i traume je jako teška za objasniti ako niste prošli kroz to. Suosjećam sa svim ženama koje su prošle kroz tako nešto, na način koji nisam u potpunosti razumjela prije. To je jako, jako bolno", ispričala je Alexandra.

Daddario je u intervjuu otkrila kako se osjećala kad je saznala da je ponovno trudna. "Bilo je zapravo teško za procesuirati", rekla je. Glumica je svoju trudnoću pokušala sakriti na setu serije "Mayfair Witches", u kojoj ima ulogu, ali joj je to bilo teško. Kako kaže, bilo je teško "povratiti i onda imati scene ljubljenja odmah nakon".

Alexandra i Andrew zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se 2022. u New Orleansu. Tada je glumica ispričala da je oduvijek htjela biti majka. Inače, Andrew iz prvog braka ima dva sina, Rowana i Juliana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 17:21