‘LOVE ISLAND‘

Zvijezda kontroverznog reality showa ide u zatvor? Uhićena na aerodromu zbog krijumčarenja ogromne količine kokaina

Zvijezda ‘Love Islanda‘ priznala je krivnju da je krijumčarila drogu, točnije kokain, u vrijednosti 53 milijuna funti u Velikoj Britaniji

Magdalena Sadlo

 Instagram/magdalala/

Žena koja se pojavila u poljskoj verziji popularnog reality showa ‘Love Island‘ priznala je krivnju da je krijumčarila drogu, točnije kokain, u vrijednosti 53 milijuna funti u Velikoj Britaniji, prenosi Daily Mail.

29-godišnja Magdalena Sadlo pojavila se na krunskom sudu u Carlisleu prošlog petka, gdje je priznala krivnju za krijumčarenje droge između ožujka 2022. i svibnja prošle godine. Policija ju je uhitila nakon što je sletjela u zračnu luku Heathrow iz Dubaija, u sklopu istrage kodnog imena ‘Operacija Matrix‘.

Zvijezda ‘Love Islanda‘ pojavila se u trećoj sezoni reality showa 2021., a sebe je tada opisala kao "spontanu, samouvjerenu plavušu na koju se uvijek možete osloniti." Također se ‘pohvalila‘ da je prije gostovanja u showu ‘ukrala‘ dečka drugoj ženi. Riječ je o emisiji u kojoj mladi ljudi traže ljubav, a pobjednički par osvaja novčanu nagradu i status reality zvijezde.

Sadlo je u reality kući dobila zadatak da namami muške natjecatelje tako da ostave svoje partnerice zbog nje, no izbačena je iz showa jer su gledatelji žestoko kritizirali njezine "strašne usne" koje izgledaju "kao da ju je ubo roj pčela."

image

Magdalena Sadlo

Love Island Poland/

Sadlo se ranije bavila prodajom, a onda je početkom ove godine postala suosnivačica tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti u Dubaiju. "Specijalizirana za "ugostiteljstvo i VIP iskustva", tvrtka "nudi sve na jednome mjestu za najam brodova i organizaciju događanja na istima", navodi se na Linkedinu.

Sadlo se trenutno nalazi u pritvoru, gdje čeka presudu. Sudu je rečeno da su goleme količine kokaina uvezene u Ujedinjeno Kraljevstvo prije nego što ih je organizirana kriminalna organizacija distribuirala po cijeloj zemlji.

U ožujku ove godine devetorica muškaraca osuđena su na zatvorske kazne u ukupnom trajanju više od 106 godina zbog svoje umiješanosti u krijumčarenje droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 10:42