IMA NOVU KARIJERU

Zvijezda kultne TV serije nakon dugo vremena viđena u javnosti s mužem: Prkosi godinama kao nitko drugi

Glumica je očarala promatrače svojim osmijehom dok je hodala ruku pod ruku s Bradom ulicama Beverly Hillsa

Jaclyn Smith i njen suprug Brad Allen

 Apex/mega/the Mega Agency/profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica poznata po ulozi u kultnoj seriji "Charliejevi anđeli", Jaclyn Smith, rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada je viđena sa svojim suprugom Bradom Allenom u Los Angelesu.

Ova 78-godišnja glumica, koja je u kultnoj seriji iz sedamdesetih glumila privatnu detektivku Kelly Garrett, dokazala je da prkosi godinama dok je uživala u shoppingu sa svojim 68-godišnjim partnerom.

image

Jaclyn Smith i njen suprug Brad Allen

Apex/mega/the Mega Agency/profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

Odjevena u elegantnu bijelu kombinaciju, zvijezda je očarala promatrače svojim osmijehom dok je hodala ruku pod ruku s Bradom ulicama Beverly Hillsa, piše Daily Mail. Cjelokupni je izgled dopunila je kožnom torbicom krem ​​boje, a svoju plavu kosu je nosila raspuštenu, dok je na licu imala nešto šminke. Također, ova je 78-godišnjakinja nedavno otkrila da je "stvorila svoju vlastitu liniju parfema", a nazvala je miris "autentičnim".

- Meni je autentičan. Dolazi iz mog srca i za moju obitelj, posebno moju majku koja me upoznala s mirisima kao djevojčicu. Voljela je mirise, a miris koji je nosila podsjećao bi na ovaj. To je s mojih putovanja, iz mog vrta - izjavila je.

image

Jaclyn Smith i njen suprug Brad Allen

Apex/mega/the Mega Agency/profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia
image

Jaclyn Smith i njen suprug Brad Allen

Apex/mega/the Mega Agency/profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

Inače, Jaclyn se proslavila 1976. u hit seriji "Charliejevi anđeli" u kojoj su glumile pokojna Farrah Fawcett i 75-godišnja Kate Jackson. U seriji, Jaclyn je glumila Kelly Garrett i bila je jedina originalna "anđelica" koja je ostala u seriji od početka do kraja prikazivanja, točnije, od 1976. do 1981. godine.

image

Jaclyn Smith

Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia/Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia

Nadalje, snimila je nekoliko TV filmova kao što su "Florence Nightingale" iz 1985. i "Windmills Of The Gods" iz 1988. godine.

Što se tiče njenog privatnog života, udavala se četiri puta, prvi put za glumca Rogera Davisa s kojim je bila u braku od 1968. do 1975. godine. Njezin drugi suprug bio je glumac Dennis Cole, koji je s njom radio na ‘Charliejevim anđelima‘, a njihov brak je trajao od 1978. do 1981. godine.

Zatim se 1981. udala za Tonyja Richmonda i zajedno su dočekali sina Gastona (41) i kćer Spencer Margaret (38), prije razvoda 1989. godine. Jaclyn se 1997. nakon kratke romanse vjenčala sa svojim četvrtim suprugom, liječnikom Bradom Allenom, a nedavno su u listopadu proslavili 26. godišnjicu.

image

Kate Jackson, Jaclyn Smith, Cheryl Ladd i David Doyle

Ifa Film/united Archives/profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Redovito je šokirala obožavatelje svojim mladolikim izgledom, i to nakon gotovo pet desetljeća od snimanja ‘Charliejevih anđela‘ 1976. godine. Prošle je godine za Daily Mail rekla da je "izbjegavala pribjegavanje konvencionalnim kozmetičkim zahvatima kako bi prkosila godinama".

image

Charliejevi anđeli

Ifa Film/united Archives/profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

- Ne vjerujem u filere i nisam se podvrgnula plastičnim operacijama. Ako stavim nešto u lice, koristila bih vlastitu masnoću, što je teško učiniti - objasnila je. Što se botoksa tiče, izjavila je kako ga se "boji".

- Moj muž kaže da ako botoks stavljate iznova i iznova, to potpuno uruši mišić. Možeš pretjerati, no kada završiš s tretmanima, ne izgleda to dobro - rekla je.

Što se njenog mladolikog izgleda tiče, Jaclyn također redovito vježba i bavi se jogom, a objasnila je da joj je "dijagnoza raka dojke dala novi pogled na život". Naime, rak joj je dijagnosticiran prije 20 godina, a s procesom oporavka navodno nije imala prevelikih problema.

- To je dio moje povijesti i mijenja te kao osobu. Sada shvaćam da trebaš iskoristiti dan i trebamo biti zahvalniji. Možda se svi malo previše žalimo - zaključila je poznata glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 03:07