STRAŠNO ISKUSTVO

Zvijezda popularnog Netflixovog realityja šokirala priznanjem: ‘Poznanik mi je ubacio drogu u piće i silovao me‘

Događaj se zbio prije deset godina, a agentica za nekretnine to je otkrila u svojim novim memoarima

Mary Bonnet i Jason Oppenheim

 Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

Zvijezda "Selling Sunseta", popularnog Netflixovog reality showa, Mary Bonnet u svojim novim memoarima "Selling Sunshine" koji će se uskoro naći na tržištu, otkrila je kako ju je poznanik drogirao i seksualno napao. U izvatku koji je objavio People, točnije u šestom poglavlju knjige pod naslovom "Dno kamena", agentica za luksuzne nekretnine podijelila je s publikom događaj od prije deset godina koji se zbio na Dan sjećanja. Tada je upoznala čovjeka kojeg je nazivala samo "Joe", a posljedice tog užasnog iskustva još uvijek je, navodi, proganjaju. Bonnet je bila pozvana u Joeov dom u Los Angelesu, gdje je očekivala da će joj se pridružiti još jedan njihov prijatelj s kojim se prije družila. Plan je bio "izaći sa zabavnom grupom". Joe joj je tada, kako otkriva, ponudio čašu "izrazito plave tekućine" za koju je tvrdio da je koktel od votke. Bonnet piše da se zbog pića počela osjećati "omamljeno" i potom se onesvijestila.

image

Mary Bonnet

Jerod Harris/getty Images/profimedia/Jerod Harris/getty Images/profimedia

"Kad sam se probudila, bila sam na Joeovom krevetu, s rukama prikovanim za njegov madrac i hlačama oko gležnjeva. Bio je na meni i u meni", ispričala je agentica. Stan je napustila urlajući i tresući se.

"Morala sam se stvarno vratiti u situaciju u koju se više nikada ne želim vratiti i stvarno razmisliti o tome kako bih je ispravno opisala", nastavila je priču, dodajući da je morala zbog svega dugo ići svom terapeutu. Nakon incidenta Bonnet je odlučila kako više nikada neće ići u kuće ljudi koje ne poznaje.

"Neću biti sama ni s jednim muškarcem s kojim nisam prijateljica najmanje pet godina ili koji je 100 posto homoseksualac, tako da znam da sam sigurna", piše u svojoj knjizi. Bonnet (44) za People je izjavila kako je dobila podršku od Amanze Smith i Taye Diggs. Također je rekla da joj je njezin bivši Jason Oppenheim, bio "jako dobar prijatelj, silno utješan i zaštitnički nastrojen". Što je proživjela tek je kasnije priznala svom suprugu Romainu Bonnetu za kojeg se udala 2018.

image

‘Selling Sunset‘ - Chelsea Lazkani i Mary Bonnet

Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

"Rekao mi je: ‘Oh dušo, žao mi je što si prošla kroz to‘. Mislim, svaki dobar muž bi to učinio. Samo mi je pružao veliku podršku. Primjerice kad sam imala problema sa seksom, jer se samo podsvjesno i nenamjerno nekako ukočim ili ako me netko dodirne, a nisam to očekivala, on mi je bio velika podrška i pokušavao je situaciju ne prihvatiti osobno, razumije da je to samo okidač", kazala je za novine.

Za neupućene, reality "Selling Sunset" ušao je u svoju osmu sezonu i prati priču o životu grupe žena koje se bave prodajom nekretnina u Los Angelesu za elitnu The Oppenheim Group te posluju s bogatima, slavnima i utjecajnima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:21