ANTI-AGE

Zvijezda ‘Prijatelja‘ šokirala metodom borbe protiv godina: ‘Što?! Pa to je kućna verzija...‘

Corteney Cox (60) našalila se sa svojim pratiteljima na Instagramu. Neki su ozbiljno shvatili što čini protiv zuba vremena

Courteney Cox 

 Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Otkako je prije mjesec dana proslavila 60. rođendan američka glumica Courteney Cox ne prestaje na društvenim mrežama pokazivati što sve čini da bi bila u sjajnoj formi, zdrava i izgledala što bolje.

Osim što osmišljava, koristi (i reklamira) niz preparata za njegu kože svojeg brenda Homecourt, Monica iz "Prijatelja" ima žestoku vježbačku rutinu. Što se linije tiče, Cox ne izgleda mnogo drugačije od vremena snimanja serije koja joj je donijela bogatstvo i slavu. No, kao što komentiraju mnogi njezini pratitelji, a priznaje i sama glumica, možda pomalo i pretjeruje.

image

Courteney Cox ima ozbiljnu vježbačku rutinu

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ona je u jednom od niza "vježbačkih" videa koje objavljuje na Instagramu priznala da joj se ne sviđa brojka koja označava koji je rođendan proslavila. A s obzirom na to da protiv toga ništa ne može, trudi se učiniti sve da ublaži učinak godina i pritom dati sve od sebe.

Njezine pratitelje (a ima ih više od 15 milijuna) oduševila je, ali i šokirala njezina predanost, te kombinacija vježbi ruku, zgibova, vježbi za prsni koš, trbušnjaka koje je odradila bez muke... Zaradila je gotovo 450.000 lajkova i mnoštvo komentara.

Na kraju je i nasmijala pratitelje. Vježbački je niz, naime, završila snimkom kako izlazi iz - zamrzivača, s maskom na licu, odjevena u bikini, s natikačama na nogama i sa šiltericom na glavi.

- Što?! Pa, to je kućna krioterapija! - rekla je glumica u kameru, kao da objašnjava zaprepaštenim gledateljima što se događa i otkud ona u zamrzivaču.

image

Courteney Cox našalila se oko krioterapije

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Neki su je shvatili ozbiljno, no jasno je da se Cox šali na svoj račun i da je taj dio videa njezina reakcija na priče o tome što su slavni sve spremni napraviti u borbi s godinama.

Cox je prije nekoliko mjeseci govorila o krio-terapiji u jednom intervjuu, objasnivši da nikad nije bila baš oduševljena tim trendom, no testirala je kupanje u ledeno hladnoj vodi. Priznala je da joj se na kraju svidjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 14:26