‘VANDERPUMP RULES‘

Zvijezda realityja obrušila se na fanove nakon rastave: ‘Kako se usuđujete? Sad je dosta, ostavite mi sina na miru!‘

Brittany Cartwright napisala je na Instagram priči obraćanje fanovima koji propituju dobrobit njezina sina

Brittany Cartwright i Jax Taylor

 Bravo Tv/everett/profimedia/Bravo Tv/everett/profimedia

Zvijezde "Vanderpump Rulesa" Brittany Cartwright i Jaxon Taylor su se rastali, a majka se osvrnula na komentare koje dobiva na račun dobrobiti svog sina Cruza (3).

"Vi se možete petljati u dramu mog života, mene nije briga, ali izostavite ime mog sina! Nemojte se ponašati kao da znate išta o njemu gledajući 30 minuta emisije snimljene prošlog ljeta", poručila je Brittany na svojoj Instagram priči.

"Činim sve što mogu za njega, kako se usuđujete? Dosta. On je savršeno i nevino dijete i neću dopustiti da se stranci ponašaju kao da znaju što se događa u njegovom životu. Pričajte o meni, pričajte o njegovom ocu, nije me briga, ali kad je dosta, dosta je!" zaključila je.

image

Brittany Cartwright o sinu

Screenshot/instagram/

Cartwright nije otkrila na koje je točno komentare odgovorila ovim riječima. No, izvor je rekao za People da je povrijeđena tim primjedbama.

"Vrlo je zaštitnički nastrojena prema svom sinu kao što bi to bila svaka brižna majka. Unatoč onome kroz što ona osobno prolazi u braku, ona i Jax uvijek su i nastavljaju stavljati sina na prvo mjesto. On im je i dalje prioritet broj jedan i odlično su obavili posao kao suroditelji u ovo prilično turbulentno vrijeme. Oboje su nevjerojatno pažljivi roditelji puni ljubavi i daju Cruzu apsolutno sve što mu treba. On je sretno dijete i to je jedino što je bitno", objasnio je izvor.

image

Brittany Cartwright

North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia/North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, par je dobio sina u travnju 2021. godine. Svoj razlaz su najavili u veljači u zajedničkom podcastu "When Reality Hits with Jax and Brittany".

"Idem dan po dan", rekla je Cartwright tada. "Ne znam što nosi budućnost, ali trenutno se fokusiram na to da budem najbolja mama Cruzu."

image

Jax Taylor sa sinom

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Otkrila je kasnije kako nisu uspjeli poraditi na svom odnosu.

"Mislim da je bolje da se ne svađamo pred Cruzom. I za mene, mislim da je to najvažnije. Jer sam ga morala izvući iz ove situacije", rekla je za People.

image

Jax Taylor i nova djevojka Paige Woolen

The Garrett Press/mega/the Mega Agency/profimedia/The Garrett Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Iako su se rastali, čini se da se bivši dobro slažu. U travnju je Taylor otkrio da "radi" na sebi kako bi se vratio Cartwright, no ipak je viđen prošlog tjedna u izlasku s manekenkom Paige Woolen s kojom je bio tri sata na ručku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 07:05