‘AJME, KAKVI TRBUŠNJACI‘

Zvijezda ‘Tračerice‘ na crveni tepih stigla bez majice: Grudi pokrila naljepnicama, a pohvalila se isklesanim mišićima

Taylor se proslavila u filmu ‘Kako je Grinch ukrao Božić‘, a danas je pjevačica u jednom rock bendu

Taylor Momsen

 Santiago Felipe/getty Images/profimedia/

Glazbenica Taylor Momsen, poznata i po svojoj ulozi Jenny Humphrey u "Tračerici", privukla je pozornost provokativnom kombinacijom na Tjednu mode u New Yorku.

Momsen je na događaj stigla u outfitu u vojničkom stilu. Nosila je široke hlače s neobičnim uzorkom, koje je uparila s jaknom istog uzorka. Ispod jakne glazbenica nije nosila ništa osim naljepnica na grudima. Taylor je tako naglasila svoje isklesane trbušnjake, a nije je bilo strah ni "pokazati previše".

Svoj je outfit uparila s crnim čizmama i jednostavnim nakitom, a kosu je nosila spuštenu.

Taylor je na Instagramu objavila fotografije s događaja, a tisuće oduševljenih obožavatelja pohvalilo je njenu kombinaciju, koju bi se malo tko usudio odjenuti. "Taylor, rasturila si ovim outfitom. Predivna si", "Najljepša žena ikad", "Ajme, kakvi trbušnjaci", "Pošalji mi svoj plan treninga", pisali su joj obožavatelji.

image

Taylor Momsen

Santiago Felipe/getty Images/profimedia/

Osim u "Tračerici", Taylor je glumila i u kultnom filmu "Kako je Grinch ukrao Božić", a tada je imala samo šest godina. Od 2007. do 2012. je bila dio glumačke ekipe popularne serije, a onda se odlučila fokusirati na glazbu. Taylor je 2009. postala frontmen benda The Pretty Reckless u kojem je i danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 14:08