OSTAVILA NEIZBRISIV TRAG

Zvijezde ‘Beverly Hillsa‘ oprostile su se od Brende: ‘Znam da te Luke tamo čeka raširenih ruku...‘

Shannen Doherty preminula je u subotu, a njezini kolege su joj posvetile emotivne objave na društvenim mrežama

Glumci iz serije ‘Beverly Hills, 90210‘

 Spelling Television - 90210 Productions - Album/album/profimedia

Glumački svijet oprašta se od slavne glumice Shannen Doherty, koja je preminula u subotu nakon duge borbe s rakom. Od glumice su se oprostili i njezini kolege iz serije "Beverly Hills, 90210" u kojoj je Shannen imala uloge Brende Walsh.

Na Instagramu se oglasila Tori Spelling, koja je u seriji utjelovila lik Donne Martin. Podijelila je njihovu zajedničku fotografiju s emotikonima slomljenih srca te napisala: "Još uvijek nemam prave riječi... Ali, mi smo znale i to je ono što je važno".

image

Tori Spelling i Shannen Doherty

Instagram/

Emotivnu objavu je Shannen posvetio i Jason Priestley, koji je u seriji glumio Brandona Walsha, Brendinog brata blizanca. "Šokiran sam i tužan zbog smrti moje prijateljice Shannen. Bila je sila prirode i nedostajat će mi. Šaljem ljubav i svjetlo njezinoj obitelji u ovim mračnim vremenima", napisao je Jason uz njihovu stariju fotografiju.

Od Shannen se oprostio i Brian Austin Green, poznat kao David Silver u "Beverly Hillsu". Brian i Shannen su ostali u jako dobrim odnosima nakon serije, a zajedno su snimili i jednu epizodu podcasta "Let‘s Be Real".

"Shan. Moja sestro... Voljela si me kroz sve. Bila si veliki dio mog razumijevanja ljubavi. Nedostajat ćeš mi više nego što trenutno mogu procesuirati. Hvala ti na poklonu koji si ti", napisao je.

Glumica Gabrielle Carteris, koja je u seriji glumila Andreu Zuckerman, također se oglasila na društvenim mrežama. "Počivaj u miru Shannen. Znam da te Luke tamo čeka raširenih ruku da te voli", napisala je uz fotografiju neba.

Shannen su 2015. godine dijagnosticirali rak dojke, a 2017. godine je rekla da je u remisiji. Nekoliko godina kasnije se rak vratio, a 2023. je objavila da se proširio na kosti i mozak. Zbog bolesti se rijetko pojavljivala u javnosti, ali se u travnju ove godine, unatoč bolesti, pojavila na panelu s kolegama iz "Beverly Hillsa", s kojima je radila do četvrte sezone serije, a potom i u rebootu serije koji je izašao 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 21:51