RAZVESELILI FANOVE

Zvijezde hit serije vjenčale se u stvarnom životu, dugo su se skrivali: Pojavile su se i fotke sa svadbe

Beril i Ersin su se zaljubili na setu popularne turske serije, a vezu su dugo skrivali od javnosti

Beril Pozam i Ersin Arici

 Instagram

Hit turska serija "Zlatni kavez" počela se snimati prije dvije godine, a emitira se i na Novoj TV. Omiljena serija brojnih Hrvata snimljena je po istinitom događaju, a prati ljubavnu priču Sejran (Afra Saracoglu) i Ferita (Mert Ramazan Demir) te njihove uspone i padove u braku.

image

Zlatni kavez

Nova Tv

Uz to serija prikazuje i ljubavne veze između sporednih likova, među njima i Sune, koju je utjelovila Beril Pozam te Abidina kojeg tumači Ersin Arici.

Iako omiljeni par u seriji na kraju nije ostao zajedno, Beril i Ersin zaljubili su se u stvarnom životu. Svoju su vezu dugo skrivali od javnosti, a ovih su se dana vjenčali na intimnoj ceremoniji. Vjenčanje su organizirali u gradu Dalyan, a među uzvanicima su bili i njihovi kolege iz serije. Na svadbi su bili Afra, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Sezin Bozacı i brojni drugi.

Na društvenim su mrežama osvanule snimke s vjenčanja, na kojima se moglo vidjeti kako uzvanici nisu mogli suzdržati svoje emocije. Beril je zablistala u elegantnoj bijeloj vjenčanici, dok je Ersin nosio bijelo odijelo.

Sudeći prema snimkama, mladenci su se odlično zabavili te nisu skidali osmijehe s lica.

Inače, nedavno je u Turskoj emitirana posljednja epizoda 2. sezone, a kraj je šokirao gledatelje. Uskoro će krenuti emitiranje treće sezone, koju obožavatelji nestrpljivo čekaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 14:49