LIJEPA I PAMETNA

ANA RUCNER OTKRIVA DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA 'Na plažu idem bez šminke, ali s mobitelom!'

 Gloria

Poznata violončelistica Ana Rucner ovog se ljeta praktički neće stići okupati u moru. Zbog nastupa koji će održati 23. kolovoza na Sarajevo Film Festivalu glazbenica vruće dane ljeta provodi s obitelji u Zagrebu, vježbajući. Ipak, sa suprugom Vladom Kalemberom i sinom Darianom nakratko je uživala na Jadranu. Proveli su vikend u Dubrovniku te na Pagu.

Ana priznaje da na plažu ne nosi mnogo stvari, dapače, da je prilikom odlaska na kupanje i sunčanje prilično jednostavna u odabiru potrepština.

Jednostavan izbor

Dok neke žene sa sobom na plažu nose kozmetičke torbice i neprestano provjeravaju kako izgledaju te se šminkaju, Ana tih problema nema. Ljeti se ne šminka, jer joj se čini lošom idejom nanositi make up na visokim ljetnim temperaturama i prilikom odlaska na more. Zbog toga joj na plaži šminka nikad nije potrebna.

- Nosim zaista samo osnovno: ručnik, kremu za sunčanje i telefon. Od njega se ne odvajam i uvijek je sa mnom, pa i na plaži. Čini mi se da za kupanje nekako i nije potrebno više od toga što imam sa sobom - kaže Ana.

Otkrivanje podmorja

Situacija se ipak malo mijenja kada s njom na plažu ide i sin Darian. Osim kreme za sunčanje čiji je faktor prilagođen njegovoj koži, Ana sa sobom nosi ogromnu torbu, koja je do vrha ispunjena najrazličitijim plažnim rekvizitima jednog šestogodišnjaka.

- Kad idemo zajedno na kupanje, sve je drukčije. Nosim dodatne ručnike, kupaće gaćice, maske, peraje, disalice, igračke za plažu... Darian izvrsno roni, pa mu je najbitnije da su maska i disalica uz njega.

Potičem ga u tome da roni i otkriva što je ispod mora. S druge strane, meni je bitno da je on uvijek suh, pa zato nosim suhu odjeću i ručnike.

Zato sam ponekad sama sebi smiješna dok vučem golemu torbu punu stvari za njega, a za sebe samo prebacim ručnik preko ramena - objašnjava Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:14