SKORO ZATVORENA

AVA KARABATIĆ O UCJENJIVANJU PROFESORA 'On se nije zaljubio u moju ljepotu, već u moj mozak... Poludio je kad sam našla dečka'

Rab, 240813.Hotel International.Na izboru Kraljica Jadrana 2013 za novu Kraljicu okrunjena je 18-godisnja Dubrovcanka Lukrecija Dragic.Prvom princezom proglasena je Rabljanka Magali Theodora Loncar, a druga princeza je Adriana Bekavac iz Makarske.Sluzbeni fotografi RabPixa su Puljanku Isabellu Rokvic izabrali za Fotokraljicu, a kraljicom stila proglasena je Sibencanka Dora Divila.Izbor su vodile Ava Karabatic i Maja Curavic.Na fotografiji: Ava Karabatic.Foto: Ivo Subic / CROPIX
 Ivo Šubić / CROPIX / [email protected]

Hrvatska starleta Ava Karabatić nakon reality show-ova Survivor, Big Brother i Farma, sada sudjeluje i u srpskom realityju 'Parovi' gdje se raspričala o slučaju koji ju je zamalo odveo iza rešetaka, prenosi srpski Alo.

Ava je naime, prije šest godina završila na optuženičkoj klupi zbog ucjenjivanja profesora Živka Nižića od kojeg je, kako je stajalo u optužnici, u dogovoru s majkom Sanjom i svojim tadašnjm zaručnikom Špirom Miličićem u dva navrata od profesora iznudila 9000 eura.

- Taj profesor je bio zaljubljen u mene, ali se nije zaljubio u moju ljepotu, nego u moj mozak. S njim nisam bila jer je stariji. Kad sam našla momka, profesor je to saznao i počeo mi je pisati ružne poruke. Pisao mi je: 'd*oljo, mali je svijet da se skriješ od mene...'. Svašta mi je još pisao i prijetio mi. Ja nisam htjela o tome pričati jer nisam htjela da ima problema zbog toga - objasnila je Ava.

Špiro je, kaže, sasvim slučajno saznao da profesorove poruke.

- Njemu se ispraznio mobitel, pa sam mu posudila svoj. Tad je vidio sve ružne poruke i bio je jako ljut što mu nisam rekla za to - kazala je i napomenula da je za cijeli slučaj kriv isključivo njen tadašnji dečko, Špiro, koji je počeo ucjenjivati profesora s njenog telefona. Od profesora je uzeo prvo dvije tisuće eura, a zatim još sedam.

- Te novčanice su bile obilježene. Ali nisu bile kod mene. Kod njega su bile. Tako je uhićen. Osuđen je na dvije godine zatvora, ali još nije otišao na izvršenje kazne - ispričala je Dalmatinka.

Netko je na to dobacio da je u stvari dečko samo preuzeo krivnju na sebe, da im se ne bi sudilo kao organiziranoj grupi, jer bi u tom slučaju završili svo troje iza rešetaka i dobili bi mnogo više od dvije godine.

- Nisam ja znala da je on to radio, on je pisao sa mog telefona - pravdala se Ava koja je s dotičnim dečkom nakon što je otkrila da je preko njenog mobitela ucjenjivao njenog profesora ostala još godinu i pol.

– On je pokušao mene zaštititi, nije on želio ništa loše - zaključila je Ava, iako su se svi smijali ovom njenom objašnjenju, piše Alo.

Podsjetimo, Općinski sud u Zadru Avu i njenu majku oslobodio je optužbe, dok je Špiro dobio dvije godine i sedam mjeseci zatvora. Suđenje se, naime, odužilo jer Ava nije dolazila na ročišta. U to vrijeme je, naime, odlučila radije otići u reality show 'Farma' nego na sudu dokazati svoju nevinost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 16:16