U ZAGREBU

BAJAGA I INSTRUKTORI Petak i subota rasprodani, posljednjih 300 ulaznica za četvrtak u prodaji

Rijeka, 181211.U Dvorani mladosti na Trsatu Bajaga i Jelena Rozga odrzali su koncert u sklopu turneje Karlovacko Live. Na slici: nastup Bajage.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / CROPIX

Na tri koncerta koje će Bajaga i njegovi Instruktori održati u Tvornici kulture od 6. do 8. ožujka obilježit će se impresivna tri desetljeća rada i svi će biti posvećeni velikom Draženu Vrdoljaku.

Bajagin početak vezan je uz klub koji se nalazi u Tvorničinom susjedstvu – legendarni Kulušić - u kojem je 12. travnja 1984. na poziv Dražena Vrdoljaka održao svoj prvi solo koncert i promovirao debitantski album 'Pozitivna geografija'. Za iznimno talentiranog skladatelja tada još zaposlenog i kao gitarist u Ribljoj čorbi otpočela je nova era u karijeri koja će trajati čak tri desetljeća tijekom kojih će stvoriti jedan od najvećih pop rock sastava u povijesti ovih prostora.

S obzirom na proslavu važne obljetnice Bajaga i Instruktori pripremit će tri sasvim posebna koncertna iskustva. Svaki dan imat će specijalno pripremljenu set listu s pjesama od kojih će neke biti izvedene samo na tom koncertu. Uz specifičnu rasvjetu i scenografiju publika će svaki dan dobiti dojam potpuno novog showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 03:35