VELIKA TUGA

'DANAS JE NAJGORI DAN IKADA, RONIM SUZE' Svijet potresla prerana smrt Princea, kolone obožavatelja pred njegovim imanjem odaju mu počast

 Reuters

Vijest o smrti legendarnog Princea brzinom munje proširila se diljem svijeta, a brojne zvijezde i fanovi nisu skrivali koliko ih je potresla vijest o smrti glazbenika. Pred imanjem Princea u Minnesotti, na kojem je pronađen mrtav, stvorila se kolona vozila ožalošćenih fanova koji mu ondje žele odati počast.

Svoju tugu su mnogi u par riječi sročili i objavili na društvenim mrežama, a među njima je i američki predsjednik Barack Obama.

- Svijet je danas izgubio kreativnu ikonu. Michelle i ja pridružujemo se milijunima Princeovih fanova diljem svijeta koji tuguju zbog njegove iznenadne smrti. Samo je nekoliko glazbenika koji su utjecali na zvuk i putanju popularne glazbe, a koji su svojim radom došli do toliko broja ljudi. Kao jedan od najnadarenijih glazbenika našeg vremena, Prince je uspio sve to. Bio je sjajan vođa i izvođač. Ničiji duh nije bio jači i kreativniji od njegovog. Naše misli i molitve su s njegovom obitelji, bendom i svima koji su ga voljeli.

- Danas je najgori dan ikad. Prince, počivao u miru. Ronim suze - napisao je Boy George.

- Tako zvuči kad golubice plaču - sažela je osjećaje njegovih štovatelja glumica Whoopi Goldberg, aludirajući na naslov njegove pjesme 'When Doves Cry'.

- Šokirana sam jer je Prince preminuo sa samo 57 godina. Takav talent koji je preminuo prerano - napisala je glumica Joan Collins.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:06