FEŠTA NA SVETOM STEFANU

ĐOKOVIĆEVO VJENČANJE Prilaz s mora kontrolirat će nekoliko specijalnih brodova

Svadba počinje danas na Svetom Stefanu, trajat će cijeli vikend, a zabranjeno je nošenje mobitela
 AFP

Srpanj 2014. zauvijek će ostati u sjećanju prvom tenisaču svijeta, Novaku Đokoviću. Najprije je osvojio prestižni Wimbledon, a već tjedan dana kasnije, odnosno danas slijedi njegovo vjenčanje.

Srpski Blic otkriva najsitnije detalje svadbe koja će se za vikend održati na Svetom Stefanu, a u Srbiji je okarakterizirana kao vjenčanje stoljeća.

Srpska zvijezda čija se popularnost u toj zemlji ne može usporediti ni s jednim političarom, estradnjakom ili nekim drugim likom već je mjesecima na naslovnicama svih dnevnih novina i u TV emisijama.

Novak se priprema za vjenčanje iz snova.

S djevojkom Jelenom Ristić već je stigao na odabranu destinaciju, a ono na čemu je par inzistirao jest - diskrecija. I ona mora biti zagarantirana: glazbenici, sobarice, kuhari i osiguranje pismeno su se obavezali da u javnost ne iznose detalje sa svadbe.

Uz to, mobilni telefoni i fotoaparati zabranjeni su svim zaposlenicima na Svetom Stefanu. Prilaz s mora u vrijeme svadbe kontrolirat će nekoliko specijalnih brodova.

Prvi tenisač svijeta želi vjenčanje za pamćenje, bez tračeva, a uzvanike će zabavljati prva liga srpskih glazbenika - Miroslav Ilić, Željko Samardžić, Jelena Kovačević i Milica Todorović.

Sportaš je za svoj veliki dan tražio i dobio blagoslov mitropolita za vjenčanje tijekom posta, a on je zbog toga složio i specijalni meni na kojem će prevladavati morski plodovi i rižoto. No za one uzvanike koji ne poste, a sveukupno će ih biti 130, naći će se tu i crnogorski specijaliteti, janjetina, pršut, domaći sirevi...

Gostima na Novakovoj i Jeleninoj svadbi bit će na raspolaganju veliki šator, kao i wellness centar na Kraljičinoj plaži. Njih dvoje će prvu bračnu noć provesti u poznatoj vili 118, koja se sada zove apartman “Sveti Stefan”. Ima dva nivoa i najveću sobu od 165 kvadrata, gde će odsjesti mladenci, a noćenje u njoj stoji 3500 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:25