NA METI KOMIČARKE

FOTO: LUDA VEČER NA CRVENOM TEPIHU Pomahnitala djevojka bacila se Kanyeu i Kim pod noge, a oni nisu ni trepnuli

Honoree and Comedian Amy Schumer pretends to trip and fall on the floor in front of honorees Kim Kardashian (2nd-L) and Kanye West (L) as they attend the Time 100 Gala celebrating the Time 100 issue of the Most Influential People at The World at Jazz at Lincoln Center on April 21, 2015 in New York. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY
 TIMOTHY A. CLARY

Za Kanyea Westa i Kim Kardashian protekla je večer bila puna događaja. Naime, dok su u utorak pozirali na crvenom tepihu neposredno prije Time 100 Gala večeri u New Yorku, postali su metom komičarke Amy Shumer, a Kimina je haljina umalo uništena.

Kako tvrde svjedoci, roditelje malene North West fanovi i fotografi su bombardirali čim su izašli iz svog stana. Dok su pokušavali ući u automobil, jedan fotograf stao je na Kiminu haljinu i umalo je poderao.

Nakon što su stigli na crveni tepih prilikom događaja u čast 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu proglašenih od strane magazina Time - na čijoj je naslovnici upravo Kanye West - sa slavnim se parom našalila i komičarka.

Schumer se bacila pod noge Kanyea i Kim, a par doslovno nije ni trepnuo.

- Bili su jako ozbiljni. Kim se malo nasmiješila, Kanye ni to - kazali su svjedoci.

Par je tada odšetao dalje po crvenom tepihu nastavljajući raditi što i dosad - pozirati pred kamerama i objektivima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:16