GLOBUSOV SPECIJAL

FOTO: 'MOJE TIJELO JE VIOLINA: TO JE MOJ ALAT' Senzacionalna nimfa iz serije 'Kud puklo da puklo' u Globusu

ZAGREB - Mlada glumica Karmen Sunčana Lovrić je zgodna. Vrlo zgodna. I ne srami se pokazati svoje tijelo.

A upravo je tijelo, kaže, i njezin glavni instrument za rad. Ono je, tvrdi, glumčev alat.

– Glumac nema violinu. Ima tijelo. I fizički i mentalno i emotivno i imaginativno. Imaginacija je glumčev najvažniji mišić. Zato je meni moje tijelo važno i važan mi je odnos prema njemu – objašnjava.

Inače, ovu zagrebačku glumicu s velikogoričkom adresom šira je publika upoznala kao spletkarošicu Jelenu u sapunici “Ruža vjetrova”, potom je igrala u “Zori dubrovačkoj”, a nedavno se pojavila i u gostujućoj ulozi u seriji “Kud puklo da puklo” kao televizijska novinarka.

Nakon “Ruže vjetrova” Karmen se vratila u Zagreb i prošla posljednji, četvrti stupanj glumačkog programa u Studiju Kubus na kraju kojeg je utjelovila jedan od dražih joj likova, Eshilovu proročicu Kasandru. Potom je pozvana u ansambl i trenutno radi na dvije predstave za kazališnu produkciju Studija Kubus. Jedna je zabavna i edukativna predstava za djecu “Žaba i vol” inspirirana basnom Jeana de La Fontainea, a druga je inspirirana kraljem komedije, francuskim piscem Molièreom. Osim toga, Karmen smišlja scenarij za kratki film, radi na vlastitoj kazališnoj ideji i nada se nekoj jako dobro napisanoj filmskoj ili televizijskoj ulozi...

...

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLOBUSA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 22:41