ZABRINULA FANOVE

FOTO: SLAVNA PJEVAČICAHITNO PREBAČENA U BOLNICUTulumarila je do iznemoglosti...

 Instagram

LONDON - Britanska pjevačica Lily Allen, poznata po hitovima kao što su 'Not Fair' i 'Fuck You', izazvala je neviđenu zabrinutost među svojim obožavateljima kada je u četvrtak na Twitteru i Instagramu objavila selfie iz bolničkog kreveta.

Na fotografiji izgleda prilično iscrpljeno, a vidljivo je i da joj je za lijevu ruku prilijepljena cjevčica. 'Ekipa, dobro mi je, samo mi treba malo tekućine', napisala je pjevačica uz fotografiju.

Čini se da se 29-godišnja Lily preforsirala proteklih desetak dana. Gotovo da nije bilo dana a da nije posjetila neki razuzdani party. One dane kada nije bila na tuđim tulumima imala je vlastite koncerte.

Iscrpljujući serijal koji ju je dokrajčio u noći na četvrtak počeo je 28. travnja, kada je imala nastup negdje u Londonu. Sljedećih je nekoliko dana posjetila još tri eventa u britanskoj prijestolnici, a onda je 5. svibnja odletjela preko bare gdje je bila na dva luda partyja u New Yorku. Samo dan kasnije već je bila natrag u Londonu ludujući na koncertu starlete Miley Cyrus da bi srijedu provela gostujući po televizijama i, naravno, partijajući.

To je bilo previše za njezin organizam.

Osim selfieja, Lily je na društvenim mrežama objavila i fotografiju nekoliko praznih plastičnih boca iz kojih je popila svu vodu. Uz tu je sliku napisala da se otrovala te da je dehidrirala. Također se požalila da povraća.

Nije jasno kada će izaći iz bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 23:04