BIVŠI MANEKEN

FOTO: VLATKA LJUBI PODUZETNIKA! Markantni Ličanin Ivica osvojio srce poznate voditeljice

'Strašno sam zaljubljena! Upoznali smo se na vrlo romantičan način'
 Instagram/Twitter

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (45), nakon što se nedavno požalila kako kao voditeljica ne može naći posao i kako će čim diplomira turistički menadžment, pobjeći iz Hrvatske, čini se kako je pronašla posao.

Vlatka je ovog ljeta spojila ugodno s korisnim - dok plovi Jadranskim morem i snima seriju dokumentarnih emisija na engleskom jeziku o ljepotama hrvatske obale za Nautical Channel.

- Na putu ću biti mjesec dana - kazala je Vlatka za Tportal , a da zaista uživa u poslu koji radi dokazala je objavom fotografija na svom Instagram profilu.

U međuvremenu je otkriveno i da je ludo zaljubljena u nekadašnjeg manekena, a sada poduzetnika, dvije godine starijeg Ivicu Biljana. On je, sudeći po njegovom Twitter profilu, veliki obožavatelj glazbe Lidije Bačić i Jelene Rozge.

'Strašno sam zaljubljena! Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom. Odlučila sam otići u Kanadu i vrlo je izvjesno da će se to i dogoditi. Radi se o prekrasnoj zemlji koja čovjeku pruža mnogo mogućnosti. Smeta me to što su u Hrvatskoj ljudi postali površni, naša je glazbena scena porazna, a u zemlji vladaju ekonomsko i moralno rasulo. Shvatila sam da za mene nikad neće biti mjesta te da neću raditi posao koji zaslužujem. Dosta mi je svega! Još sam mlada da krenem ispočetka i nimalo me nije strah', kazala je nedavno Vlatka u razgovoru za tportal .





A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Jun 17, 2015 at 1:05am PDT









A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Jun 17, 2015 at 4:25am PDT









A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Jun 17, 2015 at 1:11am PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 07:24