KRALJ SEVDAHA

Halid Bešlić: Koncert na Koševu bit će mi posljednji

 Neja Markičević/Cropix

Najpopularniji bosanski pjevač Halid Bešlić već neko vrijeme nastupa samo jednom mjesečno, jer, prema njegovim riječima, nema ni snage ni zdravlja za više koncerata.

„Mnogi ne vjeruju da sam stvarno iscrpljen. Menadžerima stalno govorim da nisam dobroga zdravlja, ali nitko mi ne vjeruje. Navikli su da pjevam bez obzira na to kakvog sam raspoloženja“, izjavio je Bešlić za dnevni list San.

Također je izjavio da mu je nastup na Koševu velika, neostvarena želja.

„Adrenalin mi diže jedino želja da zapjevam na tom stadionu. Nakon što ispunim i tu želju, polako ću se povući sa estrade", izjavio je dodavši da će koncert na Koševu najvjerojatnije održati nakon promocije novog albuma na kojem već radi.

Pjesme s novog albuma na tržištu će se naći krajem ove ili početkom sljedeće godine.

"Preživio sam svašta posljednjih mjeseci i ponekad sam neraspoložen, jer i sada osjećam tegobe zbog prometne nesreće. Nisam prestao voljeti pjesmu, ali više ne volim kafane, brzinu tog života i vožnju. Više ne vozim automobil. Mene voze. Mnogo toga mi se dogodilo prošle godine. Svjestan sam da me narod voli, ali i da se polako trebam opraštati od naroda", izjavio je 'kralj sevdaha'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 11:34