ZVIJEZDA SE OPORAVLJA

LAMAR ODOM PREBAČEN U BOLNICU U LOS ANGELES Probudio se iz kome i rekao Khloe: 'Volim te'

 gettyimages

Lamar Odom pušten je iz bolnice Sunrise u Las Vegasu samo tjedan dana nakon što je prošlog utorka nađen onesviješten nakon umalo fatalnog predoziranja i orgija u bordelu.

Bivši NBA-ovac počeo je samostalno disati, a čak je uspio izustiti svojoj supruzi, Khloe Kardashian: 'Volim te'.

Odom je helikopterom prebačen oko 18.30 po lokalnom vremenu u Los Angeles, gdje će nastaviti s oporavkom.

E! News javlja kako je i Khloe bila u helikopteru za L.A.

Odom se 'brzo oporavlja' i zasad može micati rukama i nogama, no još uvijek ne može stati na noge, pa čak ni uz tuđu pomoć, te još uvijek mora na dijalizu zbog zatajenja bubrega.

Nalazi CT-a su se pokazali dobrima, no pretpostavlja se da će Lamar imati nekih kognitivnih problema. Ipak, E! javlja da je prošao 'test gutanja', što je dobar pokazatelj neuroloških funkcija.

Pred Odomom su mjeseci tretmana i oporavka, no još se ne zna hoće li se uspjeti u potpunosti oporaviti.

Khloe Kardashian i Lamar Odom tijekom prošle godine odlučili su se rastati. Nakon što je Lamar u jednom trenutku svoje ovisnosti i drogama i alkoholu, ljubavnicima te tulumarenje staviti ispred važnosti svoje supruge i braka, Khloe je shvatila da je njihova veza gotova te je krajem prošle godine zatražila razvod braka. Ipak, kasnije se pričalo kako su se pomirili.

U utorak su procurile fotografije Lamara Odoma u 'opasnom' bordelu snimljene u ponedjeljak navečer, 18 sati prije nego što je pronađen u nesvjesnom stanju. Košarkaš je bio još pri svijesti, ali izgledao je potpuno iscrpljeno. Ležao je na krevetu i pio vodu...

Fotografije možete pogledati OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:30