VOLE SE 11 GODINA

LUKA MODRIĆ ZALJUBLJEN U SVOJU NAJDRAŽU VANJU KAO PRVOG DANA 'Sretna ti peta godišnjica, ljubavi moja'

Par se 13. svibnja 2010. oženio u tajnosti pred matičarem u restoranu Okrugljak, a godinu dana kasnije organizirali su i crkveno vjenčanje
 Instagram

Naš nogometni reprezentativac je supruzi Vanji na Instagramu čestitao godišnjicu braka uz njihovu zajedničku sliku.

- Sretna ti peta godišnjica, ljubavi moja, napisao je na Instagramu i podijelio svoje emocije s gotovo tri milijuna pratitelja.

Luka Modrić (29) i Vanja Bosnić (34) vjenčali su se 13. svibnja 2010. bez puno pompe. Bila je srijeda popodne, a oboje su u ležernoj odjeći stigli u zagrebački restoran Okrugljak.

U restoranu se mladenka, koja je bila u trećem tromjesečju trudnoće, presvukla u sivu svečanu haljinu, a mladoženja je obukao odijelo. Vjenčao ih je matičar.

Godinu dana nakon toga su se oženili u zagrebačkoj crkvi gdje je Vanju do oltara dopratio Dinamov čelnik Zdravko Mamić. Iste večeri organizirali su i veliko slavlje s 250 uzvanika u hotelu Westin.

Par je prije nego su ozakonili vezu bili skupa gotovo šest godina. Upoznali su se u zagrebačkom nogometnom klubu Dinamo, gdje je Luka bio nogometaš, a Vanjina majka šefica računovodstva.

Nogometaš Real Madrida i supruga imaju dvoje djece, petogodišnjeg Ivana i dvogodišnju Emu, a on ne skriva koliko je i dalje zaljubljen u svoju dragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:28