OBRAČUN NA FEJSU

'NABIJEM VAS SVE LIJEPO NA ONU STVAR' Reper Stoka imao provalu bijesa, kasnije se svima ispričavao

Marin Ivanović Stoka bio je ljut jer od ove godine više nema pozornice s domaćim izvođačima
 YouTube

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka na svom je Facebook profilu imao provalu bijesa te se virtualno obračunavao s organizatorima Fresh Island Festivala, međunarodnog hip-hop festivala u Hrvatskoj.

Razlog tome, kako smo doznali od glasnogovornika Adnana Mehmedovića- Mede, jest što je Fresh Island Festival zbog slabog interesa domaće publike ove godine ugasio domaći stage, te hrvatski reperi na njemu više neće imati priliku nastupati.

Nemaju kome pjevati

“Nabijem vas sve lijepo na onu stvar. Umjesto da pružite hrvatskom hip-hopu malu šansu i na svojem velikom festivalu dočarate strancima koliko smo dobri, vi uporno radite suprotno. E pa braćo moja bivša, skupa s vašim stranim reperima uživajte u svojim projektima, ja odsad djelujem samo za dobrobit grupe Nered i Stoka - ljutio se na Fejsu emotivni Stoka da bi malo poslije izbrisao taj post i svima se ispričavao.

Nakupilo mu se

“Žao mi je ako sam vas povrijedio, ali nakupilo mi se, pa sam morao izbaciti to iz sebe. Sve vas volim...” pisao je poznati hrvatski reper koji je najavio i otkazivanje suradnje za MTV-jev dokumentarac o balkanskom rapu. Vjerojatno se u međuvremenu predomislio jer je post izbrisao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:22