EKSKLUZIVNI INTERVJU

NAJEROTIČNIJA DJ-ICA SVIJETA Niki Belucci: 'Zbog majčinstva želim odustati od karijere'

Seksi Mađarica Niki Belucci nastupa 8. lipnja u Aquariusu na Zrću
Zrce, Pag, 290712.Na popularnoj plazi Zrce u klubu Aquarius nastupila je najatraktivnija Dj-ica u svijetu, Niki Belucci.Foto: Goran Telak / CROPIX
 Goran Telak / CROPIX / (C)Goran Telak [email protected]

Najerotičnija DJ-ica na svijetu, Niki Belucci, otvorit će ove godine ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću. Seksi Mađarica, koja klupsku publiku diljem svijeta osvaja svojom ljepotom i erotskom karizmom te odličnim setovima, zasvirat će u Aquariusu 8. lipnja u sklopu europskog Zrće Spring Breaka koji traje od 6. do 8. lipnja. Riječ je o internacionalnom festivalu koji Aquarius već treću godinu zaredom organizira za studente iz 25 zemalja. Ujedno je to početak još jedne sezone najpopularnije party destinacije na Jadranu.

Atraktivne perlice

Poznata po svojim topless izdanjima, 30-godišnja Niki je prije dvije godine objavila da se na svojim setovima više neće skidati. Ipak, njezini atraktivni topovi od perlica više otkrivaju nego što skrivaju.

Prije DJ karijere kratko se vrijeme okušala u pornoindustriji koju je napustila nakon udaje.

U osvajanje klupske scene Belucci je krenula 2003., a svoju prvu turneju nazvala je “Orgasmic Tour”, kao posvetu svojoj glumačkoj epizodi tijekom koje je snimila 30-ak filmova za odrasle. Uoči svog dolaska miljenica hrvatske publike ekskluzivno za Jutarnji list otkrila je zašto se u Hrvatskoj već dugo osjeća kao kod kuće.

Jedem zdravo i treniram

Vrlo ste popularni i omiljeni u Hrvatskoj. Kako se osjećate kada dolazite k nama?

- Hrvatski fanovi su fantastični! Posljednjih godina osjećam se kao da dolazim kući.

Poznati ste kao najerotičnija DJ-ica na svijetu. Koliko vam laskaju takve titule?

- Naravno da mi laskaju, osjećam se seksi i u tome nema ništa loše.

Koliko je scenski nastup bitan za ženu u ovoj industriji?

- Bitan je za ženu koliko i za muškarca. Dobar izgled i dobro ponašanje su dio odgovornosti svake javne osobe jer mi nekome možemo predstavljati uzor samim time što smo u fokusu javnosti. Trudim se brinuti za svoje zdravlje, jesti zdravo, trenirati svaki dan i opustiti se koliko god mogu. Naravno, ponekad jedem i čokoladu i sladoled, nisam baš bezgrešna...

Već godinama se rado vraćate svirati u Aquarius, što vas najviše privlači?

- Kada puštam glazbu u Aquariusu, jako sam opuštena. Atmosfera je senzacionalna, poznajem mnogo ljudi. Kada ulazim u DJ kabinu, svi me pozdravljaju, a iz publike osjećam ljubav, mnogo ljubavi. A to je danas rijetkost. Odličan osjećaj!

Je li Hrvatska za vas zemlja samo za posao ili i za odmor?

- I za odmor, svakako. U Hrvatsku dolazim još odmalena jer sam ovdje ljetovala sa svojim roditeljima, a poslije sam rado dolazila sa svojim društvom. Volim hrvatske plaže.

Ovo je općenito odlično mjesto odmora za mene nakon duljeg radnog razdoblja. Živim u Budimpešti i treba mi samo pet sati vožnje da stignem na neku od predivnih hrvatskih plaža. Tu svoju prednost često koristim, ponekad čak na hrvatsku obalu pobjegnem i sredinom tjedna kako bih napunila baterije.

Voli Dubrovnik i Split

U čemu najviše uživate kada ste ovdje?

- Moji omiljeni gradovi su Dubrovnik, Opatija, Krk i Split. Imaju sličnu kulturu kao u Mađarskoj, zato se tu osjećam ugodno. Po pitanju hrane sam vrlo izbirljiva pa ne mogu reći da sam isprobala sve hrvatske gastronomske delicije. Primjerice, kada sviram u Aquariusu, uvijek odsjedam u istom hotelu i gotovo uvijek jedem isto - pečenu mozzarellu.

Stil života

Koliko još planirate putovati svijetom i uživati u aktualnoj DJ karijeri?

- Mislim da ću još nekoliko godina biti DJ, a poslije se vidim u nekoj obiteljskoj priči. Htjela bih imati djecu, iskusiti majčinstvo.

Mislim da će mi nedostajati ovaj stil života jer ga naprosto obožavam, pa ne isključujem mogućnost povratka u DJ kabinu nakon nekog vremena. Naravno, ne bih radila toliko intenzivno kao sada, ali tko zna. Vidjet ćemo kako ispadne, znate kako se kaže: čovjek predlaže, Bog raspolaže.

Kakvi su vaši profesionalni planovi, hoćete li objaviti uskoro nešto novo?

- Uskoro će izaći moja nova pjesma “So high”. Napravit ćemo i novi video za tu stvar te puno svirati cijelo ljeto. Sva sreća što ima posla.

Što biste poručili hrvatskim obožavateljima uoči vašeg nastupa u Aquariusu 8. lipnja?

- Jao, to je tako skoro, jedva čekam! Obujte svoje plesne cipele zato što sam samo za vas pripremila pakleno dobar set.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 14:54