ODVLAČI IM PAŽNJU

NAJLJEPŠE POJAČANJE CRVENE ZVEZDE 'Kada su me prvi put ugledali, šokirani su igrači tražili da se maknem'

 Facebook

Ona je atraktivna, pametna i najljepše pojačanje Crvene zvezde. Katarina Srećković, novinarka Zvezda TV (emisija koja se jednom tjedno emitira na službenom YouTube kanalu FK Crvena zvezda), prvi put otkriva kako se zaljubila u slavni klub i kako nogometaši reagiraju na nju.

- Odrasla sam u crveno-bijelom kraju, svi prijatelji su navijali za Zvezdu, a u obitelji nitko, svi su neutralni. Prvi susret s Marakanom i intenzivnije praćenje počinje s mojom prvom simpatijom u sedmom razredu, on je tada igrao u kadetima i odveo me na stadion. Sjećam se svega, kako sam izašla iz autobusa i onda smo prošli ispod sjeverne tribine do terena. To je bio moj prvi odlazak malo dalje od kuće, spremala sam se kao da idem na put i bila sam fascinirana. Naravno u to vrijeme sam nosila crvene starke, bojila nokte u crveno-bijelo, nosila šalove, utakmice nisam propuštala - ispričala je lijepa Katarina za Blic .

Iako je završila filološki fakultet, kineski jezik i književnost, te pet godina radila kao stjuardesa, Katarinini snovi ostvareni su dolaskom na Marakanu krajem rujna.

- Crvenu zvezdu i mene spojile su društvene mreže. Prepoznali su moju aktivnost i ljubav prema crveno-bijelima. Sretna sam i ponosna, i sada se 10 puta više živciram kad Zvezda gubi, jer se kao zaštitno lice želim smijati u emisijama, a ne biti tužna - kaže Katarina.

S igračima se još upoznaje, ali je više nego zadovoljna kako su je prihvatili.

- Prvi put kad su me vidjeli bili su u potpunom šoku i tražili da se maknem, jer im odvlačim pažnju dok su radili emisiju - prisjeća se.

Katarina ističe da nikada ne bi mogla imati dečka koji navija za Partizan, te muškarcima poručuje da je već dvije godine sretno zaljubljena u jednog navijača Crvene zvezde.

































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:57