SRETNA VIJEST

NAKON SEDAM GODINA BRAKA Urban i Milica očekuju prinovu u obitelji

Poznati par vjenčao se 2007. godine, a nerazdvojni su otkad su se upoznali
Rijeka, 030510.U Hrvatskom kulturnom domu na Susaku (HKD) veceras je svecano otvoren 17. Medjunarodni festival malih scena. Festival je zapoceo predstavom Dervis i smrt Mese Selimovica u izvedbi Narodnog pozorista Beograd. Poseban gost vecerasnjeg otvorenja bio je i predsjednik RH Ivo Josipovic sa suprugom. Na slici: glazbenik Damir Urban i njegova supruga Milica Czerny.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimas / CROPIX

Čini se da će riječki glazbenik Damir Urban i njegova supruga Milica Czerny Urban dobro upamtiti 2015. godinu. Naime, u ljeto ove godine par će svoju malu obitelj proširiti za jednog člana. Vijest o Miličinoj trudnoći jučer je objavio časopis Story.

Supruga kao inspiracija

Četrdesetšestogodišnjem Urbanu to će biti drugo dijete jer iz prvog braka s Goranom Milojević već ima sina Malika. A profesorici filozofije, tridesetčetverogodišnjoj Milici, koja je navodno u prvom tromjesečju trudnoće, to će biti prvo dijete.

Inače, ljubav između Damira i Milice, koja većini vanjskih promatrača izgleda idilično, počela je prije dvanaest godina. Od toga su sedam godina u braku. Podsjetimo, vjenčali su se u hotelu Draga di Lovrana 7. srpnja 2007. godine. Poznati pjevač, kantautor i umjetnik često je isticao da mu je njegova Milica velika podrška u svemu, te da ga je učinila boljim čovjekom, sigurnijim u samog sebe.

- Privukla me njezina neposrednost, pamet i iskrenost... Pozitivno djeluje na mene. Daje mi inspiraciju, razumije me... - govorio je o voljenoj Milici.

Ljubav iz prijateljstva

Zaljubili su se kad je Milici bilo tek 22 godine. Iako su u počecima nailazili na neodobravanje okoline, od tada su nerazdvojni, a njihova se ljubav nikada nije vezala ni uz kakve skandale ili tračeve. Otkrio je jednom i da su bili prijatelji sve dok on nije bio sasvim siguran u to što želi. Također, Urban je otvoreno govorio i da bi volio da Malik dobije brata ili sestru jednog dana. O odgoju sina je rekao: Nastojim ga odgajati da bude dobar i pošten čovjek. Sve ostalo je nevažno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:08