LJUBAVNA AFERA

OTKRIVENI! Mlađa sestra Kate Middleton i princ Harry u tajnoj su vezi? Još na kraljevskom vjenčanju zatekli su ih kako se ljubakaju u kupaonici!

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 07: Prince Harry and Pippa Middleton look-a-likes stage a walkabout In Soho to launch the new Alison Jackson book on December 7, 2011 in London, England. (Photo by Ben Pruchnie/Getty Images)
 Ben Pruchnie / 2011 Getty Images

Američki tabloid OK! tvrdi kako princ Harry (31) potajno ljubuje s Pippom Middleton (32). Mlađi brat princa Williama i mlađa sestra Kate Middleton u vezi su navodno već tri mjeseca, a na djelu ih je uhvatila upravo Kate.

OK! tvrdi kako posjeduje intimne detalje o njihovoj vezi, kao i detalje prvog 'spoja'.

Navodno je princ Harry prvi uočio Pippu i to na kraljevskom vjenčanju 2011. dok su sve oči bile uprte u Williama i Kate, a cijelo vrijeme proveli su flertujući.

- U jednom trenutku Kate je otišla popraviti šminku i našla ih kako se ljube u kupaonici - kazao je za OK! izvor. No, Kate, tvrdi magazin, nije bila sretna svog toga.

Harry je navodno Pippu nakon toga 'ganjao' mjesecima, no ona nije uzvratila istom mjerom kako ne bi više uzrujavala 'Vojvotkinju od Cambridgea'.

Naposljetku su se oboje počeli nalaziti s drugim ljudima.

Pippa je bila u vezi s poduzetnikom Nicom Jacksonom (37) tri godine, a prekinuli su u rujnu. Harry je sa svojom djevojkom Cressidom Bonas prekinuo u travnju 2014. godina, a nedavno se pisalo da se par opet zbližio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 01:07