NOVA VEZA

OTKRIVENO TKO JE NOVA DJEVOJKA MICKA JAGGERA Upoznao ju je tri tjedna prije smrti L’Wren

Mick Jagger of the British rock band the Rolling Stones performs during a concert at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris, on June 13, 2014. AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG
 ERIC FEFERBERG/AFP/Ballet Theatre Foundation, Inc.

Tri mjeseca nakon smrti njegove dugogodišnje djevojke L’Wren Scott (49), rock zvijezda Mick Jagger (70) u New Yorku uživa sa plesačicom baleta dovoljno mladom da bude njegova unuka.

Frontmen Rolling Stonesa je navodno 27-godišnjakinju Melanie Hamrick upoznao tri tjedna prije nego što se L’Wren Scott objesila, dok je bio u Tokiju gdje je bend nastupao 24. veljače.

Par se tada nije spetljao, no ostali su u kontaktu, piše Sun. Tek nakon što se njegova djevojka ubila, počeli su se intenzivno družiti.

- Nakon smrti L’Wren, Melanie ga je nazvala i našli su se u New Yorku. Između njih je zaiskrilo, no se nije htjela vezati zbog emocionalnog kaosa kroz koji je Mick prolazio - kazao je jedan izvor za Sun.

Lov novinara na novu ljubavnicu započeo je, naime, nakon što je Jagger snimljen u Zurichu ranije ovog mjeseca kako se na balkonu mazi s misterioznom ženom.

- Pozvao ju je u Švicarsku na koncert i tada su postali intimni. Svi njegovi prijatelji ga podupiru jer je Mick puno propatio, a ona mu je vratila osmijeh na lice.

No sestra L’Wren Scott, Jan Shane, se ne smije.

- Moja sestra zaslužuje puno više poštovanja. Nisu prošla ni tri mjeseca. Sada vjerujem da je on puno više pridonio njezinim nevoljama nego što je itko mislio - kazala je Shane za Daily News.

Melanie Hamrick, rodom iz Virdžinije, bila je zaručena za kubanskog klasičnog plesača José Manuel Carreñoa još u veljači.

- Nitko ne zna što se dogodilo s njenom vezom. No kad su se stvari između Micka i nje zahuktale ona je bila slobodna - kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:59