ŠOKANTNO PRIZNANJE

PAMELA ANDERSON 'On je imao 25, a ja 12. Silovao me, tako sam izgubila nevinost'

 Getty Images

CANNES - Glumica Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u seriji Baywatch, šokirala je zvjezdane uzvanike koji su se u francuskom Cannesu na marginama filmskog festivala odazvali njezinom pozivu na svečanost povodom otvaranja zaklade koja nosi njezino ime.

Tijekom prigodnog govora otkrila je da je u djetinjstvu bila zlostavljana te da je silovana kada je imala samo 12 godina i da je tada izgubila nevinost. Kazala je i da je kao tinejdžerka bila žrtva masovnog silovanja.

'Nisam imala bezbrižno djetinjstvo. Iako su me roditelji voljeli, od šeste me je godine zlostavljala moja dadilja', kazala je 46-godišnja glumica.

'Jednom sam otišla u kuću momka moje prijateljice. Njegov stariji brat me odlučio naučiti kako se igra tavla (backgammon), no ubrzo me počeo dirati po leđima, a zatim me silovao. To je bilo moje prvo heteroseksualno iskustvo. On je imao 25, a ja 12 godina', ispričala je Pamela.

U nastavku nevjerojatne ispovijesti rekla je da je jedan njezin školski prijatelj 'zaključio kako bi bilo zabavno silovati me zajedno sa šestoricom prijatelja'.

'Htjela sam nestati s lica Zemlje', dodala je.

Glumica je svojedobno već kazala da je bila silovana, ali nikada nije iznosila detalje kojima je zapanjila uzvanike u Cannesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 17:04