BABY BOOM U REALU

PRINOVA U OBITELJI HRVATSKOG NOGOMETAŠA Luka Modrić i supruga Vanja dobili kćerkicu!

 AP

Luka Modrić i njegova supruga Vanja po drugi su put postali roditelji. Jose Mourinho morao je Luku u četvrtak ujutro pustiti u Zagreb da vidi svoju novorođenu kćer.

Vanja je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici Podobnik. Njihov mali sin Ivan dobio je dvije i pol godine mlađu sestru. Luka se već u subotu vratio na utakmicu protiv Atletica i igrao posljednjih 15 minuta umjesto Di Marije.

Baš nakon poraza

Ne zna se koliko je Mourinho gunđao kad je Luki davao slobodne dane, ali vjerojatno nije bio sretan. Luka je otišao svega nekoliko dana nakon Realova šokantnog poraza od Borussije u Dortmundu, u kojemu je ulogu odigralo i to što je Argentinac Angel Di Maria, koji je u utorak uoči utakmice iz Njemačke odjurio u Španjolsku na prijevremeno rođenje svoje prve kćeri, proveo utakmicu na klupi, potpuno iscrpljen i neispavan.

Mourinhove muke s bebama ne staju na Luki Modriću, jer španjolski portal Defensacentral.com javlja da su trudne i supruge Raúla Albiola i Alvara Arbeloe.

Konačno sretna faza

Vanja i Luka upoznali su se i zaljubili dok je Luka igrao za Dinamo, a vjenčali su se prije tri godine, dva tjedna prije rođenja njihova prvog sina Ivana, na diskretnoj ceremoniji pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Crkveni obred i veliko svadbeno slavlje u hotelu Westin održani su godinu dana kasnije.

Nakon teškog razdoblja koje su obilježile promjene, selidba u Englesku i teški pregovori o transferu iz Tottenhama u Real, obitelj ulazi u sretniju fazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 06:34