ŠOKANTNE TVRDNJE

PROCURILI ZAPISI SA SUĐENJA Milan otkrio: 'Zbog naših svađa Severina je dvaput gubila mlijeko'

 Instagram

Milan Popović priznao je sudu u Zagrebu da je izvadio srpsku putovnicu za sina Aleksandra bez suglasnosti njegove majke Severine Vučković, piše srpski list Kurir.

U prilog njegovim tvrdnjama ide i sudski zapisnik do kojeg je Kurir došao, a u kojemu Severinin bivši zaručnik između ostalog otkriva da je znakon njihovih svađa Severina dvaput gubila mlijeko.

- Majci djeteta nisam rekao da sam izvadio srpski pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtjev za državljanstvo. Predao sam majci putovnicu jer sam vidio da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji - rekao je Popović na sudu.

Milan Popović priznao je na sudu da jedno vrijeme po vlastitoj odluci nije viđao sina.

- Postoji razdoblje od tri i pol mjeseca kada nisam viđao dijete. To je bilo nakon jedne svađe. Dijete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savjetima stručnjaka, to je razdoblje kada otac nije bitan. Nismo mogli zajedno, što je kod nje izazivalo stres zbog čega je dvaput gubila mlijeko - stoji u izjavi Milana Popovića.

Severina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne skrbništva nad njihovim sinom.

- Nisam tražila od oca da se odrekne skrbništva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam točno znala što znači imati skrbništvo, a to nije znao ni otac djeteta. Osporavam i da je do svađe na Cipru došlo jer sam ja tražila materijalna sredstva za dijete - navela je Severina.

Kako piše Kurir, sud je nakon ovih izlaganja zaključio da dijete pripadne majci i odredio kada i gdje otac može viđati malenog Aleksandra.

Aleksandar može biti sa ocem svaki drugi tjedan od petka do nedelje, i u tjednu kada nije njegov vikend srijedom od 10 do 20 sati.

Na tu odluku se, kako saznajemo, nedavno oglušio i Severina ga je prijavila Centru za socijalni rad.

Splitska pjevačica ih je obavestila da se Milan nije pojavio u predviđenom vremenu kada je trebalo da preuzme trogodišnjeg Aleksandra, niti je njezinim odvjetnicima, posredstvom kojih komuniciraju, javio da neće doći po sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:08