MANEKENKA TETOVAŽA

'Seksala sam se 11 mjeseci s mužem Sandre Bullock'

Manekenka tetovaža Michelle 'Bombshell' McGee priznala je za časopis 'In Touch' da je punih 11 mjeseci bila u ljubavnoj vezi s Jessejem Jamesom, suprugom slavne glumice Sandre Bullock.

Vrijeme će pokazati je li ovo priznanje istinito ili si je njime model htio priskrbiti malo dodatnog publiciteta.

Sandra Bullock je nedavno primajući nagradu Oscar za ulogu u filmu 'The Blind Side' izrazila zahvalnost svome suprugu, međutim, vjerojatno nije imala pojma da je Jesse James dok je ona bila odsutna radi snimanja vrijeme kratio s manekenkom, piše časopis.

Michelle tvrdi da se nikada ne bi upustila u vezu s njim da je znala da je još uvijek u braku. Bila je, kaže, uvjerena da su raskinuli.

- Nikada se s njim ne bih spetljala da sam znala da je oženjen muškarac – izjavila je manekenka. – Ostavio je dojam da su raskinuli.

Dok je Sandra bila u Atlanti na snimanju, Michelle se najmanje jednom tjedno nalazila s Jessejem radi seksa. Veza nije bila samo za jednu noć. Naprotiv bila je intimna i vrlo nabijena. Michelle je čak priznala da je Jesseja, koji nije nosio gaće niti koristio kondome, zvala nadimkom od milja Vanilla Gorilla, jer je poprilično obdaren.

Ljubavni se par upoznao kada je Michelle ponudila svoje manekenske uloge Jessejevoj tvrtki za proizvodnju motocikala West Coast Choppers. Iznenadila se kada joj se on osobno javio e-mailom i od nje tražio da mu odgovori na njegov osobni e-mail. Tvrdi da joj je od samog početka otvoreno nudio druženje, a već prilikom prvog susreta u njegovoj firmi, nakon obilaska garaže, uveo ju je u svoju kancelariju i zaključao vrata.

– Završili smo na kauču. Htio je da gledamo filmove, međutim, ja sam ga pitala što je s njim i Sandrom – ispričala je 'Bombshell'. – Ona ne živi ovdje. Ima kuću u Austinu. Na snimanjima je, a ja ne mogu o tome pričati – navodno je odgovorio Jese. Te su večeri vodili ljubav dva ili tri puta, a nakon toga je započela višemjesečna veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 03:40