ZGROZILA FANOVE

SELENA KRENULA RIHANNINIM STOPAMA Izazvala skandal fotografijom iz džamije

 Instagram

Pop starleta Selena Gomez našla se na meti žestokih kritika nakon što je objavila neprikladnu fotografiju iz Velike džamije u Abu Dhabiju.

Naime, mlada američka pjevačica i bivša djevojka Justina Biebera odlučila je za tu priliku istaknuti gležanj.

Osim te, Selena je objavila još jednu fotografiju na kojoj pozira u društvu glazbenika Kendalla Jennera, Gigi Hadid, Codyja Simpsona i Shay Mitchell.

Instagram

Prema pravilima ponašanja u džamiji je zabranjeno iskazivati intimnost uključujući držanje za ruke i ljubljenje, ali je i određeno da sve haljine moraju do gležnja.

- Nemaju nimalo poštovanja. Radi se o religijskom mjestu, a ne mjesto na kojem se dolazi zabavljati. Tako sam razočarana - komentirala je Seleninu fotografiju korisnica Instagrama Alaa Almitwally.

Instagram

- Ako su imali namjeru naučiti nešto o islamu ne bi pozirali kao da su u zabavnom parku - komenturala je korisnica Ayisha Elturk.

Osim fotografija pjevačica je objavila i snimku s večere.





This is how we eat here!

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jan 1, 2015 at 9:39am PST





Selena Gomez njije prva koja je izazvala skandal pozirajući na neprimjeren način u džamiji. Megapopularna Rihanna je izbačena iz iste džamije jer je tamo napravila seriju fotografija koje je uprava vjerskog kompleksa proglasila neprimjerenima.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 08:57