I BOGATI PLAČU

Sin Michaela Douglasa zbog droge mora odležati pet godina

Michael Douglas, dobitnik Oscara, djelovao je duboko potreseno dok je napuštao sudnicu s bivšom suprugom Diandrom. Odbio je razgovarati s novinarima.
 AFP

Sin Michaela Douglasa osuđen je na pet godina zatvora zbog dilanja drogom.

Sudac u New Yorku rekao je Cameronu Douglasu da mu je ovo „posljednja šansa da uspije“. Prije izricanja presude Cameron se ispričao i priznao da je propustio mnoge šanse da preokrene svoj život.

Sudac je rekao kako nije uvjeren da će mladi Douglas (31) okrenuti leđa drogama nakon što je priznao krivicu u siječnju.

Sudac je također uputio kritiku roditeljima Michaelu i Diandri, jer su bili distancirani, problematični i nezreli roditelji dok je Cameron odrastao.

„Vjerujem da članovi njegove obitelji misle ozbiljno kada kažu da su spremni učiniti sve kako bi Camerona izveli na pravi put, o s puno poštovanja želim reći kako oni nisu objasnili što se u njihovom životu promijenilo u odnosu na Camerona. Što misle učiniti sada, a ranije nisu“.

Michael Douglas, dobitnik Oscara, djelovao je duboko potreseno dok je napuštao sudnicu s bivšom suprugom Diandrom. Odbio je razgovarati s novinarima.

Nekoliko dana uoči presude, Michael Douglas, zvijezda filmova „Crna kiša“, „Sirove strasti“ i „Wallstreet“, napisao je pismo sucu u kojemu je zatražio blagu presudu za svoga sina istaknuvši kako je razvoju njegova sina pridonijela prisutnost droge i alkohola u njegovoj obitelji. (A.V.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 03:40