RASPRAVA U BB KUĆI

TAMARA ŠOKIRALA GLEDATELJE I SUSTANARE ‘Žene često histeriziraju, tad im treba dati finu šamarčinu’

 Screenshot RTL

Tamara Posavčić iz Zagreba koja se dosad u Big Brother kući pokazala kao stanarka koja doista malo toga skriva, što fizički, što verbalno, otkrila je svoju stranu koja je priilično šokirala sustanare, ali i gledatelje.

Naime, Katja, Violeta, Tamara i Branimir dotakli su se teme o nasilju.

Katja je komentirala kako je nasilje nad ženama jednostavno jadno, a Violeta je dodala da društvo reagira različito kada je žrtva nasilja žena i kada se radi o muškarcu kao žrtvi.

Uključila se i Tamara koja je rekla: 'Žene, a i poneki muškarci su često skloni pretjerivanju i pretjeranom histeriziranju. Tada ih treba zašamarati, dati im finu šamarčinu da ih urazumiš u sekundi. Drugi gledaju na to kao na nasilje, ali to nije nasilje.'

Prilično šokirani pogledi otkrili su što drugi misle o njezinoj izjavi, a Branimir je sve skupa htio okrenuti na šalu rekavši da je to onda ‘terapeutski šamar’.

Međutim, Tamari nije bilo do šale, ona je posve ozbiljna odgovorila: 'Tako je, terapeutski šamar.'

Video rasprave o nasilju možete pogledati na ovom linku.

Dakako, nisu samo stanari u čudu reagirali na Tamarinu izjavu. Bodybuilderica je šokirala i gledatelje. Većina komentara na stranici Big Brothera na Facebooku je negativna.

Inače, Tamara je već imala tajnu misiju zavesti Ivicu što je, piše RTL , za nju bio mačji kašalj jer je MMA borac pao na njezine čari i prije nego što je dobila zadatak.

No Tamara je bacila oko na nekog drugog.

Počela se sve više zbližavati s Fabijom kojem se uvlačila u krevet u rano jutro nakon čega su se mazili. Nakon toga je Tamara odlučila napraviti kavu dok su ostali stanari spavali, a uskoro joj je pridružio i Fabio pa su se grlili i u kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 06:51