DEVETI ALBUM

VIDEO: BOA UDRUŽILA SNAGE S REMI IZ ELEMENTALA Pogledajte novi spot za aktualni singl kojim najavljuju veliki koncert

 Menart promo

Ususret novom, devetom studijskom albumu 'Dok glazba traje' u izdanju Menarta i koncertu u Vintage Industrial Baru 4. veljače gdje će održati promociju, Boa predstavlja novi singl i spot za pjesmu koju su snimili u suradnji s Remi.

Za pjesmu 'Daleko u proljeće' snimljen je i video spot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album te odlučila povezati priču albuma i spota.

'Pjesma 'Daleko u proljeće' bila mi je zaista izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan, a naslov pjesme kao i ona sama govori o nečem lijepom i toplom. S obzirom da se ipak radi o Boi, koja je za mene uvijek predstavljala muzički i umjetnički art, odlučila sam se na nešto neobično. Spot je na prvi pogled hladan, no ono što volim isticati obično jest da pravo oko vidi ljepotu i u ružnome pa sam tako pokušala iz te naočigled hladnoće izvući toplinu. Remi me oduševila svojom pojavom i karakterom i zaista je bila odličan suradnik što mi je puno olakšalo izvedbu ideje. Naravno, Puljiz je očekivano profesionalac i na području snimanja spotova, tako da mi je bio gušt stvarno dva dana provesti s cijelom ekipom. Na kraju moram spomenuti mlade talente za koje će se još puno čuti, Dinko Šimac zaslužan je za snimanje i postprodukciju, a Michelle Milardović za make up', rekla je Petra Oreč.

Izuzetno zadovoljan suradnjom s Remi, Mladen Puljiz je rekao: 'Uoči koncerta u Vintageu, 4. veljače, snimili smo video za singl 'Daleko u proljeće' u suradnji s Remi. Suradnja s Remi je bila zaista fenomenalna od prve sekunde u studiju Saše Miočića pa sve do rada na ovom video spotu. Atmosfera je bila sjajna i mislim da smo svi prezadovoljni odrađenim.'

Novi album koji će Boa uskoro predstaviti, ime je dobio prema istoimenom singlu 'Dok glazba traje', a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i aktualni singl 'Svemirski prijatelji'. Članovi grupe Boa svoje su fanove odlučili nagraditi i dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon između 1975. i 1977. godine, iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 23:35